Câştigătorii invitaţiilor “La Palat”

De Folkblog la data October 12, 2010   in Rubrica CONCURS

Concursul la care Folkblog.ro a pus la bătaie 3 invitaţii de câte două persoane la concertul cu Nicu Zota şi Fox Studis ce va avea loc mâine seară la Palatul Ghika din Bucureşti, a ajuns la final. Vă mulţumim tuturor pentru participare!

Raspunsul corect la întrebarea noastră era: Nicu Zota este din Buzău, iar cei din Fox Studis de la Călăraşi.  Norocoşii câştigători au fost de data aceasta următorii:

Vali P.

Cristina

Oana

În cel mai scurt timp câştigătorii vor primi un e-mail prin care vor fi anunţaţi cum pot intra în posesia invitaţiilor. Vă rugăm să vă verificaţi cât mai curând adresele de e-mail.

PS: Urmează un nou concurs din seria La Palat, aşa că nu plecaţi departe! happy

Un comentariu
Trimite un comentariu »

  1. Desi mi-as fi dorit sa pot vedea tot concertul, totusi, pentru atat cat a fost posibil, inca o data, mii de multumiri ! A fost un adevarat rasfat sa-i vad si sa-i ascult, dar mai ales surpriza oferita de Ovidiu Scridon a fost una de proportii.
    Astept cu nerabdare programul festivalului Chira Chiralina si mi-as dori sa-i revad pe toti, inclusiv pe Ducu Bertzi si Ovidiu Mihailescu, prezenti, de altfel, si la Palat.

Comentariul tau :