Concurs La Palat – Invitaţii la concert Ovidiu Mihăilescu & friends

De Folkblog la data October 14, 2010   in Rubrica CONCURS

Aşa cum v-am promis, revenim cu un nou concurs din seria La Palat . De data asta punem la bătaie trei invitaţii de câte două persoane la concertul Ovidiu Mihăilescu & friends (adică Dan Caramihai şi Puiu Creţu) ce va avea loc pe data de 20 octombrie la Palatul Ghika din Bucureşti.

Pentru a participa la acest concurs trebuie să ne spuneţi titlul unuia dintre cele două albume semnate Ovidiu Mihăilescu.

Răspunsurile vor fi postate sub formă de comentarii la acest articol până marţi, 19 octombrie, ora 20:00. Comentariile vor fi aprobate şi făcute vizibile pe site abia la încheierea concursului. Cei 3 câştigători vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi până pe data de 19 octombrie, ora 22:00.

Vă rugăm să ne lăsaţi o adresă de e-mail validă în câmpul special dedicat acesteia (adresa nu va fi afişată pe site, dar noi avem nevoie de ea pentru a putea contacta câştigătorii). După încheierea concursului vă rugăm să vă verificaţi cât mai curând adresele de e-mail şi să intraţi pe Folkblog.ro pentru a afla dacă aţi câştigat şi cum puteţi intra în posesia premiului. Succes!

Comentariul tau :