Festivalul Concurs de Muzică Folk „Ziua de Mâine”, Alba-Iulia 2009

De Simona Cristina Reck la data October 28, 2009   in Rubrica EVENIMENTE FOLK

banner-web2Alături de alte evenimente culturale şi artistice de amploare, precum Festivalul Internaţional „Lucian Blaga”, Târgul de carte „Alba Transilvana”, Festivalul Cetăţilor Dacice, „Târgul de Fete de pe Muntele Găina”, Festivalul Internaţional de Teatru „ITF ALBA IULIA”, organizate de către Consiliul Judeţean Alba în scopul promovării turistice a judeţului, Festivalul-concurs de Muzică Folk „Ziua de Mâine” urmăreşte promovarea tinerilor talentaţi din judeţ şi nu numai.

Aşadar, în perioada 13-15 noiembrie 2009, va avea loc cea de-a cincea ediţie a Festivalului – Concurs de Muzică Folk „Ziua de Mâine” de la Alba Iulia.

Festivalul se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani, iar înscrierea se face pe baza Formularului de înscriere (download aici) care va fi trimis la Consiliul Judeţean Alba, prin fax: 0258/812694 sau e-mail: [email protected], până la data de 09.11.2009 ora 16.00. Numărul participanţilor va fi stabilit în urma preselecţiei care va avea loc în data de 13.11.2009.

Pentru mai multe detalii legate de condiţiile de participare, cei interesaţi pot descărca de aici Regulamentul de participare.

Mai multe informaţii despre programul festivalului vă vom oferi în curând.


Comentariul tau :