Câştigă o invitaţie la concertul Zoiei Alecu din Irish & Music Pub, Cluj

De Folkblog la data October 17, 2010   in Rubrica CONCURS

Revenim cu un nou concurs, de data aceasta dedicat iubitorilor de muzică folk din Cluj-Napoca (sau celor care vor fi prezenţi în oraşul de la poalele Feleacului pe data de 21 octombrie 2010).

După cum aţi aflat deja din lista noastră de Concerte, invitata următoarei Joi de Folk sub Felinare de la Irish&Music Pub-ul clujean este Zoia Alecu. Folkblog.ro, împreună cu Emeric Imre, amfitrionul acestor spectacole, pune la bătaie o invitaţie de două persoane la acest concert.

Pentru a participa la concurs trebuie să răspundeţi corect la următoarea întrebare: Din ce trupă celebră de muzică rock a făcut parte Zoia Alecu?

Răspunsurile vor fi postate sub formă de comentarii la acest articol până joi, 21 octombrie, ora 12:00. Comentariile vor fi aprobate şi făcute vizibile pe site abia la încheierea concursului. Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi până pe data de 21 octombrie, ora 14:00.

Vă rugăm să ne lăsaţi o adresă de e-mail validă în câmpul special dedicat acesteia (adresa nu va fi afişată pe site, dar noi avem nevoie de ea pentru a putea contacta câştigătorul). După încheierea concursului vă rugăm să vă verificaţi cât mai curând adresele de e-mail şi să intraţi pe Folkblog.ro pentru a afla dacă aţi câştigat şi cum puteţi intra în posesia premiului. Succes!

Comentariul tau :