14 ianuarie 2011 – Magda Puskas şi Vali Moldovan – Sărutul proscris

De Folkblog la data January 14, 2011   in Rubrica PIESA ZILEI

Bună dimineaţa, dragilor! Pentru că astăzi Magda Puskas împlineşte nişte ani, vom începe ziua alături de ea făcându-i aici şi urările ce se cuvin în astfel de ocazii:

Aşadar, dragă Magda, echipa Folkblog, împreună cu cititorii noştri, îţi doreşte să ai parte de multe bucurii, împliniri pe toate planurile, sănătate şi oameni buni alături de tine! Să rămâi zâmbitoare şi optimistă cum te ştim încă mulţi, mulţi ani de acum înainte!happy

Am ales pentru voi o înregistrare cu Magda din vara anului trecut de la Festivalul de Muzică Folk „Zilele Tineretului”, Cugir. Mai multe clipuri de la acest eveniment găsiţi aici.

O zi bună tuturor!

P.S.: Fanii Magdei din zona Moldovei o pot revedea pe artistă astăzi la Muzeul de Artă “Ion Irimescu”  din Fălticeni şi mâine la Casa de Cultură din Siret . Detalii găsiţi în lista noastră de concerte folk.

4 comentarii
Trimite un comentariu »

  1. La multi ani, Magda! Sanatate si impliniri multe…

  2. Pentru ca este o data speciala pentru tine, cat si pentru cei care te iubesc si iti apreciaza muzica, o zi în care iti uram în cor, sperand ca ecoul sa ajunga pana la tine, un calduros La Multi Ani,Magda Puscas!!!Din departare ,mii de imbratisari,Corina,Anna si Felicia!!!

  3. La mulţi ani, Magda!

  4. La multi ani, Magduta !

Comentariul tau :