Concurs: Câştigă albumul Azil al lui Adrian Berinde

De Folkblog la data January 18, 2011   in Rubrica CONCURS

Revenim cu un nou concurs dedicat celor care vor fi prezenţi duminică, 30 ianuarie 2011, în clubul Diesel din Cluj la concertul de lansare al albumului Azil semnat Adrian Berinde. Impreună cu casa de discuri MHO punem la bătaie trei premii, fiecare constând în câte un CD cu acest album.

În primul rând, pentru a participa trebuie  să fiţi siguri că veţi fi prezenţi la concert (cele trei premii vor fi acordate doar la clubul Diesel, în seara evenimentului, în baza biletului de intrare). În al doilea rând, trebuie să răspundeţi corect la următoarea întrebare:  Care dintre albumele lui Adrian Berinde a fost declarat albumul anului 1995? (Un pont gasiţi aici) .

Răspunsurile vor fi postate sub formă de comentarii la acest articol până sambata, 29 ianuarie 2011, ora 18:00. Comentariile vor fi aprobate şi făcute vizibile pe site abia la încheierea concursului. Câştigătorii vor fi desemnati prin tragere la sorţi până pe data de 29 ianuarie 2011, ora 20:00.

Vă rugăm să ne lăsaţi o adresă de e-mail validă în câmpul special dedicat acesteia (adresa nu va fi afişată pe site, dar noi avem nevoie de ea pentru a putea contacta câştigătorul). După încheierea concursului vă rugăm să vă verificaţi cât mai curând adresele de e-mail şi să intraţi pe Folkblog.ro pentru a afla dacă aţi câştigat şi cum puteţi intra în posesia premiului. Succes!

Comentariul tau :