FOLK YOU 2011

De cantafabule la data January 18, 2011   in Rubrica Concerte care au avut loc


20 comentarii
Trimite un comentariu »

  1. Ai ramas cu gandul la 2010? Luna e sigur iulie?

  2. 2011, mea culpa happy

  3. uffffffffff1 MULT MAI E!!!

  4. Vrea cineva din Slobozia, Ialomita sa mearga la Folk You 2011? mail la geostleo pe yahoo.

  5. intrarea se face pe baza de bile sau e free?

  6. bilet*

  7. @Ema: Folk You a avut loc in fiecare an pe plaja din Vama, intrarea fiind libera. In mod normal, va fi la fel si anul acesta happy

  8. Cineva din Timis, Caransebes, sau Dr Tr Severin care merge la Folk You exista ? Nu de alta dar sa stiu ce “arsenal” sa imi iau pe tren laughing. Cei care au fost in anii trecuti ceva frumos de povestit aveti ? Personal eu merg doar pt Folk You nu pt Vama (care nu mai este ceea ce a fost) sau mare, tare superb ar fi ca Folk You sa se organizeze la munte, pararea mea tongue

  9. Ce naiba cauta “Puya” la Folkyou ???

  10. De la ce ora va incepe Folk You? Nu am mai fost niciodata si nu stiu care e programul…Incepe seara de la o anumita ora?
    Si banuiesc, ca cei mai buni cante spre final, nu?

  11. @Anne: conform celor de la Jurnalul National, spectacolele vor incepe in fiecare seara la ora 19:00. Am adaugat acum informatia si aici.
    Ordinea de intrare in scena ar trebui sa fie cea afisata,adica cea pe care o gasesti aici: http://folkblog.ro/2011/06/29/programul-folk-you-2011/ . Din experienta anilor trecuti insa iti pot spune ca, in aceasta privinta, de regula se mai fac si mici modificari la fata locului.

  12. @Alina Multumesc mult pentru raspuns.

  13. Si daca imi mai poti raspunde la o intrebare…
    De obicei pana la ce ora tine spectacolul? Pana dimineata? Pentru ca nu voi sta in Vama si sa stiu cu ce pot sa ma intorc?

    Multumesc

  14. @Anne: De obicei tinea pana spre dimineata (catre ora 3-4)

  15. Nici eu nu inteleg de ce au fost invitati Puya si Guess Who la acest festival.Cred ca le strica intregul farmec, nu au nicio legatura cu muzica folk i dont know

  16. http://www.facebook.com/event.php?eid=123416551080849

    MISCAREA DE REZISTENTA —FLASH MOB

  17. Am sa iau niste oua pt Puya, Guess Who, Holograf… WTF

  18. RUSINE DOMNULE MARIUS TUCA!RUSINE!RUSINE ! RUSINE ! CUM ATI PUTUT SA FACETI O ASEMENEA GAFA ? V-AM URMARIT, APRECIAT SI RESPECTAT DE-A LUNGUL TIMPULUI ! DAR CUM ATI PUTUT SA-L ADUCETI PE PUYA SAU PE ORICARE ALTUL CA EL SAU, MAI BINE ZIS, CARE CANTA ASA CEVA LA VAMA VECHE LA FOLK YOU ????AM FOST ACOLO…AU VENIT OAMENI IUBITORI DE FOLK DIN TOATA TARA, NU AM GASIT LOC SA MA CAZEZ..AM VENIT SA STAU PE NISIP LANGA MARE SI SA ASCULT FOLK..A FOST SOCANT CAND, DUPA IMAGINILE CU FLORIAN PITIS SI VALI STERIAN, PE SCENA A URCAT PUYA..TOATA LUMEA A EXPLODAT..NIMENI NU MAI INTELEGEA NIMIC..NU NE VENEA SA CREDEM.. EL NU AVEA NICIO VINA..DAR DVS., DOMNULE TUCA, CUM ATI PUTUT SA FACETI UNA CA ASTA ?????A FOST O BLASFEMIE..AR FI TREBUI CA TOATA LUMEA SA PLECE..ORICUM MAJORITATEA AM PLECAT..NU MI-AS FI IMAGINAT CA ATI PUTEA, TOCMAI DVS., CARE-MI PAREATI UN CUNOSCATOR IN ALE MUZICII..SA FACETI O ASEMENEA GAFA.. SA VA BATETI JOC DE CEA MAI CURATA MUZICA..DE MEMORIA LUI MOTU PITIS, VALI STERIAN, TATIANA STEPA SI A ATATOR OAMENI CURATI SI ADEVARATI..ATI FOST O MARE DEZAMAGIRE..NU INTELEG NICI ACUM CUM ATI PUTUT SA FACETI O ASEMENEA GAFA..NU E DOAR REACTIA MEA..ASTA E EVIDENT..MAJORITATEA CELOR CARE AU FOST ACOLO GANDESC ASA..E PACAT DOMNULE TUCA ! CE ATI MAI PUTEA FACE ACUM ? ATI PUTEA MACAR SA VA CERETI SCUZE PUBLIC ACELOR OAMENI IUBITORI DE POEZIE, DE FLORI, DE SPIRIT PE CARE I-ATI DEZAMAGIT !

  19. Rusine domnule Tuca! Cred ca a fost ultima editie in care folk-ul a fost prezent, probabil in urmatoarele editii(daca vor mai exista!)va fi un program de varietati muzicale, inclusiv muzica populara, manele, romante etc.
    Am visat un an intreg la aceste zile si am plecat cu un gust amar. Sper din tot sufletul sa se intample ceva bun, nu stiu, sa salveze cine aceasta idee extraordinara a Motzului. Era extraordinar sa asculti muzica folk, pe malul marii cateva zile, era un fel de maraton al muzicii bune.

  20. http://www.youtube.com/watch?v=PbjqTa2-RRY
    despre folk you 2011

Comentariul tau :