30 ianuarie 2010 - Emeric Set - Pereche în potop

De Alina Ioana Deac la data January 30, 2010   in Rubrica PIESA ZILEI

Pentru că astăzi, 30 ianuarie 2010, unul dintre cei mai de seamă folkişti clujenii împlineşte nişte ani ne-am gândit să îl invităm din nou în scena noastră alături de „setu-ul” său de instrumentişti talentaţi.

Este vorba, aşa cum bănuiesc că v-aţi dat seama deja, de nimeni altul decât clujeanul nostru Emeric Imre. Despre Imi am tot scris noi şi cu siguranţă o vom mai face. Personal l-am cunoscut în urmă cu nişte ani şi pot spune că Imi a reuşit să ajungă mult mai departe decât m-aş fi aşteptat la vremea aceea.

Şi pentru că-i băiat simpatic şi talentat, noi îi dorim astăzi să crească în continuare în ritmul în care a crescut până acum, să fie sănătos şi voios, să aibă inspiraţie cât mai multă şi tot ce îşi  doreşte el să i se împlinească. La mulţi ani, Imi!

4 comentarii
Trimite un comentariu »

  1. Sa te bucuri de o zi deosebita, poate chiar speciala, oricum … cat se poate de frumoasa!La multi ani,cu drag,Corina din Germania!

  2. La multi ani cu sanatate vin si putere de munca! Sa imbucuri lumea din jurul tau prin cantecul si poezia ta. Astfel am incredere ca lumea poate fi si buna si poate atinge fericirea.
    Cu drag,
    Ana-Maria

  3. Si inca ce rezerve mai are de a urca mai sus, acolo unde ii este locul. Cu trupa este cel mai bun.
    La multi ani!

  4. Multi ani sanatosi si fericiti ! Multumim pentru cantecele frumoase si la cat mai multe !

Comentariul tau :