Nicu Alifantis lansează „Cântece de şemineu”

De Alina Ioana Deac la data January 17, 2010   in Rubrica LANSĂRI

alifantis1După cum vă anunţam într-un alt articol, pe 26 ianuarie 2010, Nicu Alifantis va susţine, la Cinematograful Patria din Bucureşti, un concert de lansare a noului său album, „Cântece de şemineu”. Aşa cum vă promiteam atunci, revenim cu detalii legate de noul material discografic marca Nicu Alifantis:

“Cântece de şemineu” va conţine 18 piese noi-nouţe,  şi va fi difuzat doar cu Jurnalul Naţional din 25 ianuarie. Alături de Nicu Alifantis, la noul material discografic şi-au adus contribuţia muzicieni importanţi precum: Berti Barbera (muzicuţă & percuţii), Mihai Neniţă (vioară), Adrian Flautistu (contrabass), Marcel Moldovan (tobe & percuţii), Mediana Vlad (soprană de coloratură), Mircea Ciurez (tenor), Virgil Ianţu (bariton şi aranjamente vocale), Bogdan Tudor (bass).

Aşadar, pe data de 25 ianuarie, fanii lui Alifantis, şi în general ascultătorii de muzică bună din România,  îşi vor putea achiziţiona noul material marca Nicu Alifantis împreună cu Jurnalul Naţional, publicaţie la iniţiativa căreia se pare că vom mai avea parte, pe viitor, şi de alte surprize de felul acesta.


6 comentarii
Trimite un comentariu »

  1. [...] UPDATE: Detalii despre noul material discografic semnat Nicu Alifantis gasiţi aici. [...]

  2. Tocmai am venit de la concert. Nu am cuvinte sa spun cat a fost si cum a fost, dar.. e o mirare ca a fost winking

    La cat mai multe!

  3. Am si eu intrebare:toti am asteptat nerabdatori albumul, dar sunt curios, a cantat la lansare si cantecul ala cu licornul?dar pe ala cu calutul de mare?oare afara cum arata cand era mov intre Brasov si Bucuresti?Sincer, de mult n-am mai avut asa o dezamagire.Noroc ca mai sunt vreo cateva piese(nu mai mult de 5) pe versurile unor poeti foarte buni, care ar mai putea sa spele rusinea.Sa vedem daca si reusesc.Asteptam un nou album care sa ne faca sa uitam de asta!

  4. De asa surprize , multumim , speram sa nu mai avem parte .cu mici exceptii ,versurile sunt groaznice , pacat de vocea lui calda si de talentul lui ,si de toate piesele frumoase cu care ne-a incantat pana acum. nu mi-as fi inchipuit ca poate canta asa ceva.

  5. Cum puteti lasa sa fie publice astfel de comentarii neinspirate, ca sa nu le zic altfel, despre Nicu Alifantis si despre acest album?
    Eu inteleg si respect faptul ca toata lumea are dreptul la opinii, dar acest blog este unul din locurile de intilnire al IUBITORILOR de muzica, iar ceea ce face Nicu Alifantis, la 50 de ani de cariera, este arta.
    Cititorii dv. sunt consumatorii de arta, nu de pareri pro si contra.
    In rest – felicitari…

  6. @Mihai : traim intr-o tara teoretic libera, ne-am castigat dreptul de a ne exprima parerea, fie ea pro sau contra. deci atata timp cat un comentariu e decent dpdv al limbajului, noi il vom publica. nu am cenzurat si nu vom cenzura pe nimeni!!!

Comentariul tau :