„Cântece de şemineu” cu Nicu Alifantis

De Alina Ioana Deac la data December 27, 2009   in Rubrica EVENIMENT

alifantis1Prima lună a anului 2010 vine cu o surpriză cât se poate de plăcută pentru ascultătorii de muzici de calitate din România. Pe data de 26 ianuarie, la Cinema Patria, în Capitală, vom avea parte de un eveniment special marca Nicu Alifantis: „Cântece de şemineu” concert de lansare a albumului cu acelaşi nume.

Se pare că în materie de noutăţi discografice vom începe anul 2010 cu dreptul, lucru care nu poate decât să ne bucure. După cum scriam şi în alte articole, părerea noastră e că noutăţile sunt întodeauna indispensabile, că nu se poate vorbi de o adevărată „reînviere” a folkului în lipsa acestora. Faptul că o anumită categorie de public nostalgic umple sălile de concerte pentru a asculta mereu şi mereu aceleaşi „cântece pe care le ştim cu toţii” nu e suficient. Pentru ca această „reînviere” să fie adevărată şi să dureze e nevoie de noutăţi, e nevoie atât ca tinerii artişti să se facă auziţi, cât şi ca cei demult consacraţi să vină cu ceva nou, măcar din când în când.

Şi dacă anul 2009 a fost destul de productiv din acest punct de vedere, iată că, la început de 2010, Nicu Alifantis va veni şi el cu un nou material discografic. La Cinema Patria din Bucureşti, pe data de 26 ianuarie 2010, ora 19:30, artistul va susţine un concert special, ocazie cu care va lansa noul album „Cântece de şemineu” .

Un cântec simplu, sincer e ca un ceai bun englezesc, ca o ţigară bună de foi, ca un vechi whisky malt, scoţian, ca o femeie frumoasă,  ca o carte pe care n-o mai poţi lăsa din mână sau ca un vechi platou din argint, pe care ţi se aduc toate delicatesele din lume…Un drag prieten de suflet îmi spunea la un moment dat cum că lui îi place să mă asculte iarna, ca şi cum aş fi un cantăreţ de şemineu!” (Nicu Alifantis)

Parteneri media ai acestui eveniment sunt: Smart FM, Jurnalul National, Ziarul Ring, 24 FUN,  bestmusic.ro, folkblog.ro. Preţul unui bilet este de 65 de lei, biletele pot fi achiziţionate şi online de aici.

Mai multe detalii legate de noul material discgrafic semnat Nicu Alifantis vă vom transmite în curând.

UPDATE: Detalii despre noul material discografic semnat Nicu Alifantis gasiţi aici.

Un comentariu
Trimite un comentariu »

  1. [...] cum vă anunţam într-un alt articol, pe 26 ianuarie 2010, Nicu Alifantis va susţine, la Cinematograful Patria din Bucureşti, un [...]

Comentariul tau :