Festival de Folk la Arad

De Alina Ioana Deac la data April 15, 2010   in Rubrica EVENIMENT

UPDATE: Varianta finală a programului o găsiți AICI.

Dragi cititori, iată că, odată cu venirea primăverii, reîncepe şi seria de festivaluri de muzică folk de anul acesta. Un prim astfel de eveniment, dintre cele care au deja tradiţie, este Festivalul de Muzică Folk de la Arad, aflat deja la ediţia cu numărul VI.

Evenimentul, organizat de Casa de Cultură a Municipiului Arad, Primăria Municipiului Arad şi Centrul Cultural Judetean Arad, va avea loc în clubul Space,  în data de 6 şi 7 mai 2010. Director artistic al festivalului este, la fel ca până acum,  folkistul Mircea Bodolan.

Programul Festivalului:

Joi, 6 mai 2010: Adrian Ivaniţchi, Dinu Olăraşu,  Tic Petroşel, Dan Iliescu (Timpuri Noi), Emeric Set, Alina Manole, Dan Vană, Maria Gheorghiu

Vineri, 7 mai 2010: Mircea Baniciu, Mircea Vintilă, Mircea Bodolan, Poesis, Raul Cârstea & Constantin Neculae, Daniel Julean & Nelu Pitic.

Mai multe detalii legate de acest eveniment, vă vom transmite în curând.

9 comentarii
Trimite un comentariu »

  1. [...] aici AKPC_IDS += [...]

  2. Of… numai 2 zile e anul ăsta… şi locaţia nu e foarte potrivită… dar na, fie! veţi fi prezenţi? Ne revedem? happy

  3. E si festival concurs, sau e alcatuit numai din recitaluri?

  4. @Vlad: Nu, nu e concurs. Doar recitaluri.

  5. De ce nu se tine si la Timisoara oare un festival de folk ?
    Vrem si noi …happy

  6. care este pretul biletului?

  7. 10RON

  8. Ce festival o mai fi si asta? Fara concurenti si intr-un club? Si totul sub organizarea Primaria Arad, Casa de cultura si Centru judetean. Concerte de muzica folk intr-un club din Arad. Asta e! Daca e sa ne luam dupa acesti organizatori si dupa directorul artistic care considera ca ce fac acum e un festival,inseamna ca in Cluj festival de muzica folk este nu o data pe an ci saptamanal,in fiecare joi.

  9. cine a spus ca un festival de muzica folk trebuie sa contina obligatoriu concurs??? este un festival foarte frumos si bine ca se tine! in ce priveste locatia nepotrivita de anul acesta, alegerea ei se datoreaza strict datorita problemelor de ordin ‘politic’ gen ‘muzica trebuie oprita la ora 11′!!!! si ma indoiesc ca la cluj evenimentele folk ce se intind pe 3 zile, cu 20 ARTISTI se intampla chiar , chiar saptamanal…

Comentariul tau :