30 iunie 2009 - Ovidiu Mihăilescu - Cipilica

De miragecj la data June 30, 2009   in Rubrica PIESA ZILEI

Bună dimineața, dragi prieteni şi bine ați (re)venit pe noua noastră interfață către realitate. Sper că încet-încet, dar sigur, vă obișnuiți cu noul mers al lucrurilor, noi am încercat să facem cât mai bine am putut şi știut, nu știu daca ne-a şi ieșit :) .

În dimineața aceasta vă propun o piesa fresh, abia ieșită pe piață, dar de care eu m-am îndrăgostit încă de la prima audiție, așadar piesa ce dă titlul celui mai recent album semnat Ovidiu Mihăilescu, Cipilica. Şi dacă nu vă mulțumiți doar cu o piesă (ceea ce şi sper), albumul îl găsiți la Librăriile Cărtureşti.

O zi excelentă !

Popularity: 4% [?]

3 comentarii
Trimite un comentariu »

  1. superb …. am descoperit o noua latura a muzicii folk este ceva cu totul si cu totul original .acest ceva mi a umplut un gol din inima mea si ma facut sa visez in cu totul alte culori decat in cele cu care eram obisnuit pana acum.As fi foarte recunoscator daca mi ati putea trimite si mie tabulaturile sau partiturile de la ,,ciupilica ,, si de la,,ioana,, sunt doua cantece pe care le iubesc eu si familia mea si in special fetita mea ioana careia i am dedicat cel din urma cantec.Deasemenea as vrea sa stiu unde pot gasi si eu cd urile dumneavoastra imi cer scuze si mi pare rau dar acum v am descoperit si promit sa nu va uit niciodata .Sunteti alaturi de toti cei mari din muzica folk , in familia mea se canta la chitara numai muzica buna si vrem sa cantam si cantecele dvs . Pentru domnul ovidiu mihailescu cu stima si respect deosebit mihai nastase

  2. @mihai : pe ovidiu il gasesti aici : http://www.ovidiumihailescu.ro, e acolo o pagina de contact unde poti lua legatura cu el. albumele le gasesti in reteaua librariilor Carturesti.

  3. Draga Mihai,
    Iti dai seama ca orice folkist vrea sa vada un asemenea mesaj postat despre muzica lui…Nu pot decit sa ma bucur ca va place ce fac eu…adresa mea de mail este [email protected] si te rog sa ma cauti.Am sa-ti trimit si tabulaturile si cele doua Cd-uri scoase ,cele din urma prin posta.Ce sa zic,nu stiu daca sunt alaturi de cei mari…dar sunt alaturi de voi si vom mai vorbi!
    Cele bune,
    Ovidiu

Comentariul tau :