Folk You – Ziua 1

De miragecj la data July 31, 2009   in Rubrica CRONICUŢA CU PERIPEŢII

Bună, dragilor şi dragelor, vorbe încă nu avem să descriem atmosfera de aseară / azi-noapte de pe plaja din Vama Veche, dar conform zicalei că o fotografie face cât o mie de cuvinte, vă servim poze proaspete de la “Folk You” din prima seară de cântări la malul Mării Negre (uşor murdar happy ), sperând ca măcar un pic din atmosfera de aici o veţi putea simţi prin intermediul acestor poze.

Galerie foto :

5 comentarii
Trimite un comentariu »

  1. Wow, pozele de la folk u sunt sen-za-tio-na-le! Mirage, Bravo x 1000!

  2. Am fost in prima zi,pe 30, si in mare a fost foarte frumos. Motu Pittis acolo cu noi prin spiritul sau ( mi
    s-a facut pielea de gaina cand pe inregistrarea pusa, Motu ne-a spus tuturor ” sunt tanar, buna seara!”winking, atmosfera calda, marea alaturi, cer superb.
    Au fost,insa si cateva aspecte care au incetosat, din pacate, frumusetea evenimentului:
    -muzica mult prea tare venita de la toate terasele din jur,muzica ce pe alocuri bruia. Banuiesc ca un astfel de festival,care intre noi fie vorba ar trebui sa fie o mina de aur si pt localitate, ar trebui facut cu sprijin local si cineva sa oblige “vecinii” la mai mult respect.CHIAR DACA ESTE VAMA VECHE!!!
    -afisele au fost incomplete…afis de promovare fara ora de incepere?! Afis refacut apoi, scris de mana cu carioca pe foi albe, agatate de un singur perete? Pe site,da apare programul,insa pt noi care eram acolo,la mare, rupti voit de spatiul virtual, nu stiam cand si cine intra mai intai in festival.
    -cred ca programul s-a decalat fff mult…Alifantis pe care il asteptam a intrat cu 1 ora si jumate intarziere. De ce mereu lipsa asta de punctualitate tipic romaneasca? E mai boem asa? Nu pt toata lumea,sa stiti!
    Felicitari oricum, ideea este foarte buna, iar Jurnalul si M. Tuca(alaturi de TVR) chiar fac lucruri de calitate. Bravo!

    PS: A se lua criticile drept constructive!

  3. am fost si eu acolo dar m-am intors azi. dezamagitor. au lalait-o prea mult. in asteptarea “greilor” mi s-a luat cum i s-a luat si multora care erau acolo.

    in prima zi 30-40% plecasera inainte sa cante alifantis… si nu e de mirare ca 4-5 ore de asteptat este prea mult

  4. demult nu am mai trait 3 zile atat de “de poveste

  5. @SV : merci foarte fain !

    @dana : e normal sa se decaleze programul cand ai oameni care au atatea de spus si spun si frumos. cat despre terasele din jur, nu stiu daca organizatori au vreo vina, asta-i vama veche. cu afisele iti dau dreptate .

    @tudor : nu-ti impart parerea legata de tinerii care au lalait-o in asteptare “greilor” chiar din contra cred ca ar fi fost bine sa li se acorde mai mult spatiu, pt. ca multi dintre ei canta absolut senzational. iar cei care au vrut sa-l asculte pe alifantis au ramas.

Comentariul tau :