12 mai 2009 - Ovidiu Mihăilescu - Ioana

De Sînziana Lupaşcu la data May 12, 2009   in Rubrica PIESA ZILEI

În a douăsprezecea zi a lunii mai am ales pentru voi o piesă tare frumoasă, semnată Ovidiu Mihăilescu. Un cântec de dragoste dimineaţa la cafea poate nu-i chiar ce vă trebuie pe post de energizant şi-i foarte posibil să vă pierdeţi în visare tot restul zilei, ceea ce n-ar fi tocmai potrivit pentru ritmul alert în care suntem nevoiţi să trăim. Cu toate astea, vă invit cu mare drag s-o ascultaţi pe “Ioana” lui Ovidiu Mihăilescu şi poate să vă gândiţi pentru câteva clipe la idealul ăsta de dragoste spre care toţi alergăm şi atât de puţini îl atingem.

Alegerea noastră de astăzi n-a fost tocmai întâmplătoare, pentru că ieri domnul Ovidiu Mihăilescu şi-a serbat ziua de naştere.  Ne-am gândit să-i urăm, cu întârziere ce-i drept, la mulţi ani fericiţi şi să-l vedem tot mai des în concerte. În altă ordine de idei, pe 15 mai artistul lansează albumul “Cipilica”, pentru mai multe detalii puteţi da click aici.

S-aveţi o dimineaţă deosebită, cu mult soare şi căldură în suflete!

Popularity: 2% [?]

7 comentarii
Trimite un comentariu »

  1. La multi ani, Ovidiu ! Faina piesa, fain de tot !

  2. Va multumesc mult de vorbele frumoase …sper ca ne vom vedea curind la Cluj ca sa va dau un CD …acolo “Ioana” suna mult mai bine!
    S-auzim numai de bine!

  3. Daca pana acum Clujul nu a fost inca invadat de cowboy, speram ca va fi cat mai curand impodobit cu cipilici. Ovidiu, noi te asteptam de ceva vreme si speram intr-o vizita a ta cat mai repede.

  4. @cantafabule : ovidiu a fost la cluj cu cowboyul chiar in autogara(autograf) noastra mica.

    @ovidiu: nu-ti mai zic ca te asteptam ca stii deja asta. bafta mare la lansare!

  5. @miragecj:
    Atunci imi fac mea culpa si imi torn cenusa in cap. Probabil ca inca nu descoperisem “beciul rosu de pe Memo” (ioi, ce nu-mi place sintagma asta). Il asteptam totusi cu cipilicile, cat mai curand :).

  6. la Cluj sau la Bucuresti pana una alta :))

  7. succes pe mai departe .mai vrem cantece atat de frumoase care sa ti ramana undeva in suflet si sa nu mai vrea sa plece de acolo , sa te obsedeze ,sa te tachineze,sa te mangie,sa te ridice ,sa te coboare……etc etc superb

Comentariul tau :