DUBLIN IRISH PUB – Targu Mureş

De Andrada Sorana Deac la data August 2, 2008   in Rubrica UN LOC CU FOLK

Situat în Tg. Mureş, pe strada Mihai Viteazul nr. 31 din cartierul Cornişa, Dublin Irish Pub şi-a început activitatea pe 13 martie 2007 avându-l ca invitat special pe Nicu Alifantis. Este un local tipic irlandez, bar şi restaurant, unde se pot servi cele mai delicioase mâncăruri irlandeze, diferite sortimente de bere irlandeză şi nu numai.

Acest pub este dotat cu o sală pentru petrecerile private denumită sala VIP unde fiecare persoană e importantă, deoarece toţi cei ce calcă pragul acestei săli devin imediat Very Irish Persons. happy

Pe cei ce doresc să aibă parte de o nuntă ca-n poveşti, de un banchet de neuitat şi pe cei care vor să îşi facă o rezervare îi sfătuim să ia legatura cu cei de la conducerea acestui local la numarul de telefon 0265/ 211.200 sau la adresa de mail [email protected]. Aici se organizează şi recitaluri jazz, party-uri pentru copii, anti VAL DAY, pentru cei ce nu mai cred în dragostea ideală. Există şi o sală de dart precum şi un salon pentru cei pasionati de motoare. Dar lucrul cel mai important, după părerea noastră, este faptul că, periodic, cei de la Dublin Irish Pub aduc aici, nume importante ale folkului românesc, pentru a susţine recitaluri într-o atmosferă cum rar îţi e mai dat să întâlneşti.

În acest local am întâlnit oameni de toate vârstele, de la copilaşi la bunici, care se simţeau bine pe muzica live cântată de artişti precum Mircea Baniciu, Alexandru Andrieş, Florin Chilian, Mihai Mărgineanu, fredonând fiecare piesă de la primul la ultimul vers şi împrăştiind zâmbete şi bucurie în jurul lor.

Aşadar, dacă locuiţi în frumosul oraş ardelean de pe Valea Mureşului, noi credem că sunteţi norocoşi să aveţi un asemenea local în urbea voastră, un local în care puteţi asculta muzică bună, un loc ideal pentru oamenii cu gusturi rafinate care vor sa petreacă o seară minunată alături de persoanele dragi şi de artiştii care le cântă şi îi încântă cu muzica lor.

Dacă nu locuiţi în Tg. Mureş noi vă sfătuim ca, de câte ori veţi trece prin acest oraş, să nu ocoliţi pub-ul din cartierul Cornişa. Iar dacă vreţi să ştiţi din timp ce evenimente vor avea loc la Dublin noi vă recomandăm cu căldură să vizitaţi site-ul acestui local unde puteţi vedea evenimentele care au avut loc si cele care vor urma, fotografii de la toate concertele şi party-urile care au avut loc în Dublin Irish Pub, o descriere a ceea ce înseamnă o seară petrecută în acest local, cu băutură de calitate, mâncare delicioasă, muzică live şi un personal prietenos datorită căruia vă veţi simţi înconjuraţi de prieteni.

(Sura foto: Site-ul oficial Dublin Irish Pub – Sectiunea Evenimente)

Nu sunt comentarii
Trimite un comentariu »

  1. He he…Nu credeam sa scrie cineva vreodata despre Irish Pub-ul din Targu Mures (is din Targu Mures)…M-am frecat la ochi cand am vazut articolul….Bravo mai fratilor…N-am apucat sa merg la concertele din pub din cauza ca ori n-am avut cu cine, ori eram prea ocupata cu scoala…Da’ promit sa ma duc, ca am auzit ca e un loc super….Din nou felicitari!!!…..
    P.S.: I’m still shocked…

  2. @shalimar: noi am fost si ne-a placut mult asa ca am zis sa scriem si despre locul asta ca merita. Foarte faina atmosfera acolo! Si public misto la concerte. Dar asta nu e de mirare ca doar e un oras cu multi oameni faini. happy
    Multumim pentru cuvintele de lauda. esti foarte draguta!
    PS: Cum a fost la Rastolita? Ai reusit sa iei autorgraf? happy

  3. AM LUAT AUTOGRAF DE LA MIRCEA BANICIU SI OVIDIU LIPAN TANDARICA!!!!! SO HAPPY….Au fost foarte draguti amandoi….

  4. hehe .. sa vedeti ce-o sa iasa la evenimentul din sambata asta.
    [Hint: Gyuri Pascu] http://www.dublinpubms.ro/evenimente

Comentariul tau :