Arad Folkfest … reloaded

De cantafabule la data May 5, 2010   in Rubrica EVENIMENTE FOLK

După cum vă anunţam aici, cu ceva timp în urmă, la început de lună mai va avea loc Festivalul de folk de la Arad. La momentul respectiv, fusese definitivat şi anunţat programul manifestării, pe zile. Dar se mai întâmplă şi surprize, poate pentru unii plăcute (pentru majoritatea, sperăm noi), pentru alţii mai puţin plăcute. O astfel de surpriză a fost (mărturisim că şi pentru noi) modificarea programului festivalului. Au survenit unele schimbări faţă de ceea ce s-a anunţat iniţial, aşa că iată noul program, comunicat de organizatori:

- Joi, 6 mai 2010, clubul “Space”: Adrian Ivaniţchi, Dinu Olăraşu, Tic Petroşel (acompaniat de Marlene Hristea la pian şi Sandu Dimitrescu la chitară), Dan Iliescu (Timpuri Noi), Emeric Set, Dan Vană, Maria Gheorghiu;

- Vineri, 7 mai 2010, Clubul “Space”: Mircea Vintilă, Mircea Bodolan (acompaniat de Nicu Suciu la clape si Sandu Dimitrescu la bas), Poesis (Marius Bațu și Eugen Baboi), Alina Manole (împreună cu Teddy Olaru la bas si Adrian Cristescu la clape) , Daniel Julean & Nelu Pitic;

- Sâmbătă, 8 mai 2010, Clubul “Flex”: Jul Baldovin, Raul Cârstea & Constantin Neculae, Vali Şerban & Hans Knall, Eugen Avram, Mircea Baniciu împreună cu Teo Boar & Vladi Cnejevici.

Sperăm ca aceste trei zile de folk să fie o bucurie pentru toată lumea. Şi fiindcă se potriveşte o sintagmă tare dragă nouă, ne vedem jooooiiiiiii !!!!


2 comentarii
Trimite un comentariu »

  1. ce tare happy
    o sa fiu acolo.
    stie cineva ceva de bilet?

  2. Vrem si la Timisoara …

Comentariul tau :