“Duelul Pilulelor” în Le General, Cluj-Napoca

De Folkblog la data January 30, 2011   in Rubrica EVENIMENT

UPDATE: Data inceperii duelului s-a amânat până pe data de 16 februarie. Data limită de înscriere în concurs va fi pe 12 februarie.

Începând cu data de 8 februarie 2011 16 februarie 2011,  Le Général Café-Pub din Cluj-Napoca organizează un concurs în cadrul evenimentului săptămânal “Pilula de Folk” .

Pentru a afla care sunt condiţiile de participare şi felul în care se va desfăşura acest eveniment, vă prezentăm mai jos Regulamentul concursului:

Regulament Le Général Café-Pub: Concurs “Duelul Pilulelor”

Le Général Café-Pub organizează incepând din 08.02.2011 16.02.2011 concursul intitulat “Duelul Pilulelor”, în cadrul evenimentului saptămânal “Pilula de Folk”.

SECŢIUNEA 1. ORGANIZATOR

Organizatorul concursului “Duelul Pilulelor” este S.C. LE GENERAL S.R.L, cu sediul social în Cluj-Napoca, Bld. Eroilor nr. 18, et. 1.

Decizia de derulare a concursului, conform regulilor din prezentul regulament, este finală şi obligatorie pentru participanţi. Regulamentul oficial este întocmit şi va fi făcut public conform legislaţiei aplicabile în România.

SECŢIUNEA 2. LOCUL DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI

Concursul se va desfăşura în incinta “Le Général Café-Pub”.

SECŢIUNEA 3. DURATA CONCURSULUI

Concursul se va desfăşura începând cu data de 8 Februarie 2011 16 februarie 2011 şi va avea termen de desfăşurare limitat de numărul de concurenţi înscrişi

SECŢIUNEA 4. MODUL DE DESFĂŞURARE AL CONCURSULUI

Concursul “Duelul Pilulelor” se va desfăşura în cadrul evenimentului săptămânal “Pilula de Folk” din Le Général Café-Pub începând cu data de 8 Februarie 2011 16 februarie 2011.

SECŢIUNEA 5. CONDIŢII DE PARTICIPARE

Concursul  „Duelul Pilulelor” se adresează tuturor iubitorilor de muzică folk cu calităţi componistice şi interpretative, cu vârsta minimă de 18 ani. Participarea în concurs va fi doar  individuală.

În vederea participării, cei interesaţi vor trimite, până la data de 5 februarie 2011 12 februarie 2011, pe adresa de e-mail: [email protected], următoarele:

  • Fişa de înscriere (descarcă aici )
  • O melodie demo in format mp3 la adresa sugerata mai sus
  • Copie după cartea de identitate;

Informaţii suplimentare pot fi furnizate, prin telefon, la numărul 0741655984  sau la e-mail [email protected], persoana de contact fiind iniţiatorul concursului, Ionut Mangu.

Pe baza materialului audio primit, un juriu local va preselecta concurenţii. Concurenţilor admişi li se va comunica telefonic sau prin e-mail rezultatul preselecţiei, până la data de 6 februarie 2011 13 februarie 2011.

Candidatul va avea de cântat 40 de minute. Repertoriul este liber, cu condiţia să fie melodii în limba română.

Candidaţii vor fi evaluaţi de un juriu desemnat de organizatori. Un procent din puncte va fi din evaluarea publicului. Este declarat câştigător concurentul care primeşte cele mai multe puncte.

SECŢIUNEA 6. PREMIILE OFERITE:

Premiul I – O chitară electroacustică

Premiul II – Suportul financiar pemtru deplasarea la un festival de profil din ţară

Premiul III – Premiul din partea organizatorilor

SECŢIUNEA 7. DREPTUL DE PARTICIPARE

La promoţia “Duelul Pilulelor” poate participa orice persoană fizică rezidentă în România, care a împlinit 18 ani până la data participarii la concurs.

Prin participarea la acest concurs, participanţii sunt de acord ca datele lor personale să fie folosite de către compania SC LE GENERAL S.R.L. pentru activităţile viitoare de marketing, cu respectarea prevederilor Legii 677/2001.

Participanţii la acest concurs au drepturile prevăzute de Legea 677/2001: dreptul de acces la datele personale prelucrate, de modificare şi actualizare a acestor date şi de ştergere a datelor personale, printr-o cerere scrisă pe adresa SC LE GENERAL S.R.L.

Nu pot participa la concurs angajaţii companiei SC LE GENERAL S.R.L precum şi ai celorlalte firme implicate contractual în organizare. Nu au dreptul de a participa la concurs nici rudele de gradul I, II sau III ale acestora.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica Regulamentul cu condiţia anunţării modificărilor pe www.legeneral.ro

SECŢIUNEA 8. ANUNŢAREA ŞI ACORDAREA PREMIILOR

Premiile concursului sunt acordate după întocmirea formalităţilor necesare de punere în posesie. Câştigătorii concursului vor fi anunţaţi la faţa locului de către organizatori printr-o ceremonie de premiere.

Formalităţile necesare de punere în posesie se vor întocmi la sediul SC LE GENERAL S.R.L.: Bld. Eroilor nr 18, Et.1, în minim 5 zile şi maxim 30 zile lucrătoare de la data câştigării concursului.

Participarea la acest concurs implică obligativitatea respectării prevederilor prezentului Regulament.

Organizatorii îşi rezervă dreptul de a modifica prevederile prezentului Regulament.

Un comentariu
Trimite un comentariu »

  1. Idee e frumoasa, dar atat de comunist suna regulamentul!

Comentariul tau :