15 aprilie 2010 – Magda Puskas şi Vali Moldovan – Ninsoarea de adio

De Lucia Marginean la data April 15, 2010   in Rubrica PIESA ZILEI

Pentru azi v-am pregătit o piesă care mie personal îmi place teribil. E vorba de Ninsoarea de adio (Siciliana), piesă scrisă pe versurile lui Adrian Păunescu şi devenită extrem de cunoscută în vremea Cenaclului Flacăra. Iniţial o auzisem cântată de Vanghele Gogu, iar ulterior am descoperit-o şi la Magda Puskas & Vali Moldovan.

Această înregistrare a fost făcută acum aproape doi ani în fostul club Autograf din Cluj-Napoca. Din fericire, joile de folk sunt găzduite acum de clubul Irish & Music Pub de pe Horea 5, iar astă-seară invitaţii Joii de folk sub felinare sunt Magda Puskas şi Vali Moldovan.

Cei doi artişti vă pregătesc piese atât din repertoriul propriu, cât şi al Tatianei Stepa, al grupurilor Ecoul şi Partaj, al Cenaclului Flacăra şi Totuşi iubirea.

Să aveţi o zi senină. happy

2 comentarii
Trimite un comentariu »

  1. toata lumea pomeneste de vanghele gogu…. da nu am ce comenta dar ar trebui sa-l intrebati si pe el a cui este aceasta melodie numai a lui??????? nuuuuuuuuuuu a compus-o impreuna cu beatrice cristea in anul 1996 in cenaclul totusi iubirea

  2. Buna Beatrice, Multumim pentru aceasta completare. Sunt, intr-adevar, lucruri pe care le aflam sau rezolvam doar din mers. Nu avem pretentia ca le stim pe toate, iar astfel de informatii,gen cine impreuna cu cine a scris un cantec, sunt mai greu de aflat. Multumim din nou pentru detalii / vizita pe site.

Comentariul tau :