Programul Festivalului “Ziua de Mâine”, Alba Iulia 2009

De Folkblog la data November 4, 2009   in Rubrica EVENIMENTE FOLK

albaDupă cum vă anunţam într-un articol anterior, în perioada 13-15 noiembrie 2009, la Alba Iulia, va avea loc cea de-a cincea ediţie a Festivalului – Concurs de Muzică Folk „Ziua de Mâine”, marcă a Consiliului Judeţean Alba.

Tinerii artişti care nu s-au înscris încă în concurs mai pot să o facă până la data de 09.11.2009, ora 16:00, pe baza Formularului de înscriere (download aici) care va fi trimis la Consiliul Judeţean Alba, prin fax: 0258/812694 sau e-mail: [email protected]. Pentru mai multe detalii legate de condiţiile de participare, cei interesaţi pot descărca de aici Regulamentul de participare.

Evenimentul se va desfăşura pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia şi va aduce în faţa publicului, ca în fiecare an, şi nume consacrate ale muzicii folk care vor susţine recitaluri. Iată aşadar şi programul festivalului:

Vineri, 13 noiembrie:

ora 19:00Prima parte a concursului

ora 20:00: recitaluri cu Poesis, Mircea Florian, Mihai Mărgineanu

Sâmbătă, 14 noiembrie:

ora 19:00: Cea de-a doua parte a concursului

ora 20:00:  Vali Şerban, Moment In Memoriam Tatiana Stepa, Pasărea Colibri

Duminică, 15 noiembrie

ora 19:00: Gala Laureaţilor

ora 20:00:  Florin Săsărman, Narcisa Suciu, Vasile Şeicaru, Ducu Bertzi

4 comentarii
Trimite un comentariu »

  1. [...] aici AKPC_IDS += “11559,”;Popularity: 3% [...]

  2. Grupul de muzică folk PLUS NOI, va lansa primul lor album, denumit “CÂNTECE CRUDE” cu ocazia Festivalului-Concurs de Muzică Folk „Ziua de Mâine”, Ediţia a V-a, care se va desfăşura în perioada 13-15 noiembrie 2009 la Alba-Iulia, festival organizat de Consiliul Judeţean Alba.

    Lansarea propriu zisă, unde se poate achiziţiona şi albumul cu autografele de rigoare (preţul va fi de 18 lei/buc) va avea loc Sâmbătă seara, 14 Noiembrie 2009, ora 23.00 , la Club FortH (din Şanţurile Cetăţii), unde formaţia îşi aşteaptă susţinătorii în număr cât mai mare.

    ATENŢIE: Intrarea este liberă, însă este condiţionată de prezentarea biletului de intrare la una dintre serile festivalului „Ziua de Mâine”.
    Deci, nu aruncaţi biletele!

    Pentru cei care doresc albumul şi nu vor ajunge la lansare, formaţia va avea amenajat un stand în Cadrul Casei de Cultură a Sindicatelor, între orele 18.00 şi 22.00, în zilele de Vineri, Sâmbătă şi Duminică.

  3. [...] vremea de afară ce cam anunţă apropierea iernii. Şi pentru că astăzi, la Alba Iulia, începe Festivalul de Folk „Ziua de Mâine” am căutat printre filmările noastre de anul trecut şi am găsit o înregistrare de atunci cu [...]

  4. Cine nu a mai prins loc in sala poate viziona live festivalul pe site-ul http://turismalba.ro/

Comentariul tau :