Timpuri Noi în 100 Crossroads

De miragecj la data October 18, 2009   in Rubrica RECOMANDARI

timpurinoiDeşi v-am obişnuit să prezentăm în general doar concertele folk din clubul 100 Crossroads, de data aceasta schimbăm un pic registrul şi trecem la fratele mai mare, rockul. Astfel, joi, 22 octombrie, de la ora 21:00, trupa “Timpuri Noi” va susţine un concert în clubul 100 Crossroads. Rezervări se pot face la următoarele numere de telefon: 0734662579 sau 0745250339, iar preţul biletului este de 25 de lei.

“Timpuri Noi” este trupa care a revoluţionat rockul românesc la mijlocul anilor ’90, după vreo 10 ani prolifici petrecuţi în underground, lansând 4 albume cu mare greutate. Piese ca Stere, Luca, Mistreţul (Fuga prin porumb), Becule sau Adeline fac parte cred din playlistul oricărui ascultător autohton de rock. În 2006, după o pauză de câţiva ani în care Artanu s-a ocupat de proiectul “Partizan”, iar Dan Iliescu de trupa “Zidd”, s-au reunit, lansând un nou album, intitulat cat se poate de sugestiv, Back in business. La ora actuală, Timpuri Noi îi are în componenţă pe Artanu’ “Everestul rockului românesc” (voce), Dan Iliescu (chitară), Andrei Bărbulescu (tobe) şi Victor Rivalet (Groove Machine).

Ca să vă fac poftă de concert, vă las în compania ultimului lor hit şi anume Hitu’! Bagă solo de chitară, tată, n-o lăsa să moară:

Comentariul tau :