11 mai 2010 – Ovidiu Mihăilescu – Cântec vechi

De miragecj la data May 11, 2010   in Rubrica PIESA ZILEI

Bună dimineaţa, dragilor şi dragelor! Pentru azi v-am pregătit o piesă ce aparţine prietenului nostru, Ovidiu Mihăilescu, iar pentru că astăzi el îşi serbează ziua de naştere, îi zicem asa, frumos, în cor: La mulţi ani, Ovidiu! Să fii sănătos şi bucuros, la cât mai multe momente reuşite şi fericite pe scenă, dar şi-n afara ei!

Piesa pe care v-o oferim astăzi, “Cântec vechi”, aparţine albumului Cipilica, lansat de Ovidiu anul trecut, la casa de discuri MHO Music. Să aveţi o zi bună!

3 comentarii
Trimite un comentariu »

  1. …De ziua ta sa te simti inconjurat de prietenie, sa asculti muzica ta de suflet, sa lumineze orasul in jurul tau… …sa te simti ca pasarea in inaltul cerului, ca o ploaie datatoare de viata, sa simti ca esti tu cu adevarat…si sa ne incanti mereu cu frumoasele tale piese.
    La multi ani ,cu drag din Germania,Corina!!!

  2. Şi noi avem nevoie de Ovidiu, omul cu zâmbetul molipsitor.
    Îi doresc zile multe şi frumoase.

  3. Intr-adevar, are un zambet si un fel unic de a incuraja buna dispozitie si bucuria momentului. Si chiar daca nu il vezi, musai, daca asculti “Tanar si liber”, atunci e ca si cum ai luat cea mai eficienta doza de vitamine pentru ziua aceea !
    La multi ani si la multe impliniri !

Comentariul tau :