PAUL ARVA - FOLKUSTIC

De Simona Cristina Reck la data January 13, 2009   in Rubrica FOLKOSFERA

PAUL ARVA

PAUL ARVA

„I-am întâlnit pe scena folkului românesc. Şi am ascultat cântecul şi poveştile lor. Am consumat tristeţi împreună şi am împărţit emoţii şi bucurii pe scenă şi dincolo de scenă.”, sunt cuvintele lui Paul Arva, cel care a avut iniţiativa de a crea un loc virtual unde se pot găsi informaţii despre tinerii artişti folk, evoluţia carierei lor, premiile câştigate precum şi link-uri la paginile lor personale.

Paul Arva s-a născut la Hălăuceşti, jud. Iaşi, a învăţat să cânte la chitară la vârsta de 17 ani şi a debutat în anul 1993 pe scena Ateneului din Bacău, într-un spectacol de teatru, muzică şi poezie. Este membru fondator Non Nonsens şi Jazzhattan, alături de care a abordat genuri precum: pop, rock, soul, r&b, jazz şi disco.

A participat de-a lungul timpului la numeroase festivaluri de folk şi a câştigat de mai multe ori Marele Premiu. Iubeşte muzica şi îi apreciază pe cei care reuşesc să o îmbogăţească şi să o înfrumuseţeze.  De aceea Paul a hotărât să creeze un spaţiu virtual în blogosferă dedicat tinerelor talente ale folkului românesc pe care l-a numit - foarte inspirat, credem noi - FOLKUSTIC.

Oameni talentaţi, tineri care reuşesc prin muzică să transmită felurite stări şi sentimente unui public parcă din ce în ce mai mare, nume precum Lucian Darie, Jul Baldovin, Teodora Iacob, Silvan Stâncel, Mihai Călian, Ionuţ Mangu, Marius Matache, Ovidiu Mihăilescu, Cătălina Beta, Iulia Guşatu, Alina Zaharia, Alina Manole şi Dragoş Boeru sunt doar o parte din cei pe care FOLKUSTIC îi aminteşte în dorinţa de a-i face cunoscuţi într-o lume care promovează din ce în ce mai mult valorile comericale, igorându-le pe cele adevărate.

Credem că iniţiativa lui Paul Arva este binevenită şi vrem să îi urăm bun venit în blogosferă (sau în folkosferă) şi pe cale oficială (pe cale mai puţin oficială am făcut-o deja :) ) şi să vă invităm cu multă căldură să îi faceţi şi voi o vizită.



Popularity: 2% [?]

Nu sunt comentarii
Trimite un comentariu »

  1. Paul, am stat in T7, aveam o catelusa caniche neagra cu o “cravata” alba (Fetita).Stateam in camera cu sotia mea Daniela.Iti mai aduci aminte….?Au trecut 4 ani de cand suntem plecati in Canada.Am vrea sa vorbim cu tine.Lasa-ne ceva….o adresa, un nr de tel…..Te pupam cu drag.Daniela si Nicu MIHAI.

  2. daca vreti sa va raspunda scrieti la [email protected]

    succes!

Comentariul tau :