2 septembrie 2009 - Alexandru Andrieș - Şefu’

De miragecj la data September 2, 2009   in Rubrica PIESA ZILEI

Instituția numită șef o respectăm cu toții din motivul că n-avem de ales, deși nouă, celor de meserie subaltern, ne e greu să recunoaștem, dar fiecare grup de oameni care muncesc împreună pentru o cauză, evident nobilă, are nevoie de un şef. Până şi acest loc numit folkblog are un şef, mai exact o shefă, iar pentru că șefa noastră azi împlinește niște ani, în speranța că în urma acestui articol ne vom primi nasturii (ROZ) restanți de vreo 6 luni (criza, deh!), în numele echipei vreau să-i urez: LA MULŢI ANI, FATOOO ! Să crești mare şi sănătate maximă, că de restul te ocupi tu :) ! Şi să-mi fie scuzat dacă articolul nu e pe măsura domniei tale, da’ vorba aia, nasturii (ROZ) pe când ?!

Cât despre piesa domnului Andrieș, denumită simplu, dar la obiect, Şefu’, e doar în stilul lui caracteristic, adică atât de aproape de acel cuvânt folosit parcă prea des şi de cele mai multe ori nemeritat şi anume genial. Piesa o puteți asculta doar cumpărând albumul “Comandă specială” apărut în 2005 sau DVD-ul “50/30/20″ apărut tot în 2005 şi care conține înregistrarea concertului aniversar (50 de ani de viață, 30 de ani de activitate muzicală şi 20 de ani de la primul album) din 2004.


Alexandru Andrieş - Şefu’

Popularity: 6% [?]

5 comentarii
Trimite un comentariu »

  1. Shefa bestiala, shefa ideala! Te iubim/noi ca tine vrem sa fim!

    Multi ani la carma globului si izbanzi nebanuite pe cele mai inalte culmi!

  2. La multi ani big sister!
    Toata stima si respectu shefa draga, sa ne traiesti (da sa ne urci cu tine pe culmile inalte ca , vorba mirajului, cumva tot trebuie sa ne rasplatesti devotamentu si constiinciozitatea).
    Ma inchin cu recunostinta!
    Sa ai o zi minunabila!

  3. Stima noastra si mandria / shefa, azi, jos palaria !
    Deci, shefa, multe succesuri nebanuite in activitatea-ti de lider autoritar al nostru, sanatate cat cuprinde si pe deasupra, iar despre nasturi, eu inteleg ca-i criza si astept.
    Bucura-te de viata si carpe diem !

  4. …de pe aceste meleaguri indepartate raaau de tot, ce-as putea sa iti urez mai multe decat sanatate multa la carma acestei de-acum celebre institutii denumita sugestiv folkblog, ca restu, asa cum spuneau antescriitorii, stii tu cum sa ti le faci…la multi ani si toate cele bune!
    cu mult drag, colega de banca din facultate

  5. La multi ani, Alina! Nu ma pricep eu la urari dar subscriu la ceilalti :)

Comentariul tau :