M.I.S.H.U. - Musically Inspired Heart and Soul Unit

De Simona Cristina Reck la data November 13, 2008   in Rubrica FOLKOSFERA

Mihai Călian

Mihai Călian

Mihai Călian, aka M.I.S.H.U. (Musically Inspired Heart and Soul Unit), este un nume deja cunoscut printre degustătorii de muzică bună din Cluj-Napoca şi nu numai, un cetătzean foarte talentat, un tânăr clujean aflat la începutul carierei sale muzicale, câştigător al mai multor premii la diferite festivaluri-concurs de muzica folk din ţară.

Clujenii au ocazia să îl asculte şi în serile de joi din clubul “Autograf” dedicate în exclusivitate muzicii folk, unde M.I.S.H.U. susţine deseori recitaluri. Anul acesta a participat la diverse evenimente din lumea folkului, a câştigat premiul II la Festivalul “FolkArt” de la Sighişoara, a acompaniat-o la clape pe Teodora Iacob la “Folk You”, a fost invitat recent la o seară de folk de la “Reschitza Rock Cafe” din Reşiţa, unde a cântat alături de Cristian Buică, Doar Atât şi Florin Toloargă.

Despre activităţile pe care le desfăşoară în domeniul muzical aflaţi mai multe de pe blogul său personal, unde puteţi de asemenea să vă delectaţi cu o serie de povestioare haioase, dar serioase, din viaţa sa de zi cu zi. O pagină pentru cetătzeni cu mintea deschisă, cu picioarele pe pământ, fără prejudecăţi, cu simţul umorului bine dezvoltat şi bineînţeles, iubitori de muzică bună.

Vă poftim aşadar, dacă vă încadraţi în profil, să luaţi o porţie de voie bună, în pauzele lungi şi dese de la serviciu :) şi să va încântaţi auzul cu piese precum Zbori cu mine, Scrum, Mitel, Ceva Oriental sau Viteza sângelui meu, cea mai nouă piesă a lui M.I.S.H.U.. Pe toate acestea le găsiţi în categoria muzică/versuri de pe blog-ul său de unde le puteţi şi downloada.

Popularity: 3% [?]

Un comentariu
Trimite un comentariu »

  1. Hmm? Cum pot sa ma prezint eu, nu am o cultura muzicala folk extraordinara, deoarece doar de putin timp am inceput sa gust din acest gen de “ambrozie” a sufletului si asa e. dar acest comentariu e o incurajare pentru folk..deoarece spre stupoarea mea de acum, la inceput nu gustam muzica asta, nu o intelegeam si o uram pentru ca o consideram mult prea simplista..si acum constat ca sunt tot mai insetat de ea, m-a cucerit si inca ma va cuceri lasandu-mi un gust placut de fiecare data si tot mai fascinat de minunile ce pot iesi dintr-o chitara cu doar 6 corzi si o voce plina de caldura ce razbate pentru a transpune talentul in arta. Autograf nu mai e, dar muzica folk continua sa creasca si va continua sa atinga multe inimi. multumesc Autograf, multumesc vechi si noi folkisti. Va pup pentru acum

Comentariul tau :