Festival–concurs de muzică folk pentru liceeni–Invitaţie la Castel

De Alina Ioana Deac la data November 3, 2008   in Rubrica EVENIMENT

Asociaţia de Tineret Concilium, Asociaţia Modus Vivendi în parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judeţean Cluj, cu sprijinul Consiliului Judeţean şi al Cercului Militar Cluj-Napoca lansează o invitaţie către toţi clujenii iubitori de folk. Şi nu orice fel de invitaţie, ci o „Invitaţie la castel”.

 

În perioada 5 - 7 noiembrie 2008, în Cluj-Napoca va avea loc cea de-a treia ediţie a Festivalului de folk pentru liceeni “Invitaţie la castel”. Evenimenul se va desfăşura în sala de spectacole a Cercului Militar Cluj -Napoca  şi are ca scop promovarea tinerilor liceeni  dornici de a-şi face auzită vocea şi chitara pe scenă, dezvoltarea unui spirit competiţional în rândul  tinerelor talente şi, nu în ultimul rând, oferirea unui spectacol de calitate clujenilor degustători de folk.

Programul festivalului:

Evenimentul va debuta miercuri, 5 octombrie, la orele 17:00, cu vernisajul expoziţiei „Castel”, expoziţie ce va conţine lucrări realizate de elevii Liceului de Arte Plastice „Romulus Ladea” Cluj-Napoca. De la ora 18:00 va avea loc recitalul de muzică folk „Natura şi prietenia”

În cea de-a doua seară de festival, începând cu ora 18:00, se va desfăşura concursul propriu zis, când tinerii liceeni vor lupta înarmaţi cu vocea şi chitara  pentru cucerirea marelui premiu. Pe aceeaşi scenă, la finalul serii, va urca  folkista Magda Puşkaş care va susţine un recital împreună cu Vali Moldovan.

Programul ultimei seri va începe tot la orele 18:00 cu festivitatea de premiere, momentul mult aşteptat în care, cei mai talentaţi dintre participanţi vor fi premiaţi cum se cuvine. La finalul serii vor susţine recitaluri folkiştii clujeni  Emeric Imre şi Grupul Unde (Ioan Onişor, Sandra Pop, Cristina Pătraşcu)

 

Popularity: 1% [?]

Un comentariu
Trimite un comentariu »

  1. Este foarte tare festivalul de folk, mai ales ca o sa cante grupul UNDE, cu Onisor, Cristina si Sandra, care sunt superbi

Comentariul tau :