10 iulie 2009 - Vasile Şeicaru – În oraşul cu floare de tei

De Alina Ioana Deac la data July 10, 2009   in Rubrica PIESA ZILEI

Pentru că astăzi, 10 iulie, domnul Vasile Şeicaru împlineşte nişte ani ne-am gândit că nu v-ar strica să vă începeţi ziua cu o plimbare printr-un oraş frumos mirositor, un oraş pe care amintirea unei iubiri îl face mai frumos şi mai bogat decât Parisul, Rio sau orice altă renumită urbe a lumii. Vă invităm aşadar la o plimbare „în oraşul cu floare de tei”  … O piesă ce dă titlul celui mai recent album semnat Vasile Şeicaru, un cântec de dragoste ce vă va duce cu gândul la lucrurile cu adevărat importante, vă va aminti de un loc din lumea asta unic în sufletele voastre pentru că acolo, cândva, aţi fost fericiţi ….

Înainte de a-i face loc în scena Folkblog sărbătoritului nostru, vrem să-i urăm acestuia un sincer „La mulţi ani!” din partea întregii noastre echipe, o viaţă lungă şi frumoasă, plină de bucurii şi satisfacţii pe toate planurile!

Popularity: 11% [?]

3 comentarii
Trimite un comentariu »

  1. La multi ani lui Vasile cel vesnic zambitor! ;)

  2. La Multi Ani! Cu sanatate si bucurii, cu o viata asa cum si-o doreste!

  3. Cu ocazia zilei de nastere,va urez sa fiti sanatos, plin de energie si inspiratie, sa va simtiti mereu apreciat si iubit! Rezultate maxime in tot ceea ce faci, caldura si dragoste in suflet. La multi ani,multumiri pentru o viata de cantec, daruita din toata inima dvs mare, noua, tuturor acelora care va iubim,o fana infocata,Corina din Germania

Comentariul tau :