Video: 3 ani de Folkblog în Autograf

De Folkblog la data July 1, 2011   in Rubrica SPECIAL

În urmă cu două săptămâni, Folkblog.ro a organizat o seară muzicală cu ocazia aniversării a trei ani de existenţă în fostul club Autograf din Cluj-Napoca.

Cum “lauda de sine nu miroase a bine” nu am scris aici o cronică despre ceea ce s-a întâmplat în acea seară. Am postat însă o galerie foto aici , iar acum vă invităm să vizionaţi câteva clipuri realizate la faţa locului.

Cei care nu au reuşit să vină la petrecere vor putea să îşi facă astfel o idee despre ce şi cum s-a cântat acolo. Cei care au fost alături de noi, sperăm să se bucure reamintindu-şi de o seară faină. happy

Vă las aşadar să vizionaţi galeria video, nu înainte de a le mulţumi încă o dată tuturor celor care ne-au sprijinit: artiştilor care au cântat până în zori de zi, publicului care a participat în număr mare şi a rezistat eroic până dimineaţa,  lui Maco, fostul patron al Autografului,  pentru ajutor, sfaturi bune şi sigla de pe perete winking , precum şi noilor stăpâni care ne-au găzduit.

Nu în ultimul rând, le mulţumim celor care au promovat acest eveniment, făcând ca vestea să se împrăştie printre mulţi degustătorii de folk : Top Românesc, Clujlife, Bocancul Literar, Wellcome2Cluj, Evenimenteincluj, Metalhead, 4Arte, Vinsieu.

Vă dorim vizionare plăcută! happy

Autor video: cantafabule

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player



Un comentariu
Trimite un comentariu »

  1. [...] luna trecută în fostul club Autograf din Cluj-Napoca. (mai multe filmări de la acest eveniment găsiţi aici) [...]

Comentariul tau :