CONCURS: Câte colţuri are luna…
Revenim cu un nou concurs dedicat celor care vor fi prezenţi joi, 14 aprilie 2011, în Gambrinus Live Stage (Piaţa Unirii, nr. 25) din Cluj-Napoca la concertul aniversar “2 ani de folk-jazz – Luna Pătrată” by Alina Manole. Împreună cu casa de discuri MHO punem la bătaie trei premii, fiecare constând în câte un CD cu albumul Luna Pătrată.
În primul rând, pentru a participa la concurs trebuie să fiţi siguri că veţi fi prezenţi la concert (cele trei premii vor fi acordate doar la clubul Gambrinus, în seara evenimentului, pe baza biletului de intrare). În al doilea rând, trebuie să răspundeţi frumos la următoarea întrebare: Câte colţuri are Luna Pătrată?
Răspunsurile vor fi postate sub formă de comentarii la acest articol până miercuri, 13 aprilie 2011, ora 20:00. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi până pe data de 14 aprilie 2011, ora 10:00.
Vă rugăm să ne lăsaţi o adresă de e-mail validă în câmpul special dedicat acesteia (adresa nu va fi afişată pe site, dar noi avem nevoie de ea pentru a putea contacta câştigătorul). După încheierea concursului vă rugăm să vă verificaţi cât mai curând adresele de e-mail şi să intraţi pe Folkblog.ro pentru a afla dacă aţi câştigat şi cum puteţi intra în posesia premiului. Succes!
P.S.: Nu există un raspuns corect, vă rugăm să vă folosiţi imaginaţia. Deasemenea, cel mai original răspuns va fi premiat de echipa FolkBlog cu ceva special .
are 7 colturi.
e fara numere, doar cu litere ca la admitere !
Eu particip in afara concursului, sa spun asa.
Luna Patrata are un singur colt, acela in care suflete frumoase si calde se aduna laolalta cu toti piticii, prietenii invizibili, cu carabusii si greierii, cu amintirea iubirilor trecute dar atat de frumoase, cu copacii de un verde viu.
Luna Patrata are un singur colt, un colt al iubirii de tot si de noi.
Luna mea patrata are 4 colturi. Are nord si est, sud si vest, are bucurie si pace, tristete si neliniste. Are viitor si prezent, trecut si eternitate. Ma are pe mine si pe noi. Are un centru in care ne intalnim si facem stele patrate, asa cum doar noi stim sa facem. Pentru ca luna mea patrata a inceput sa se inmulteasca, a inceput sa nasca alte colturi si sa se transforme. In ce? nu stiu inca…dar am citit de curand pe nori, ca Luna Patrata e locul unde se intersecteaza tot ce tine de realitate, vis, frumusete, pace, muzica si oameni, iar intrarea e libera. Sau poate e doar visare…
Important e sa reusesti sa mergi mai departe, si atunci la fiecare usa care se inchide se deschide o fereastra si apare Luna. Frumusetea ei sta in fiecare din noi, iar colturile ei sunt precum firele de nisip din Vama, adica infinite…
luna patrata are cate 4 colturi pentru fiecare suflet care rezoneaza in ritmul ei….calculele va apartin
“Luna Patrata” reprezinta “Cutia Pandorei” si ca si orice cutiuta are patru colturi.
In primul colt ce il gasim la inceputul vietii se afla “Prietenul invizibil” de care ne indragostim “Asa si-asa” in primii ani de viata.
In cel de-al doilea colt sunt “Sirene”, care care ne duc spre o “Casatorie in stil italian”, care este dragostea la care visam cand suntem tineri.
In al treilea colt se afla “Amantele” cele care de-a lungul vietii imi arata ca nu pot fi “Niciodata inger” si care imi ocupa cel mai mult timp din viata. In aceasta perioada sunt atent la “Detalii” iar acestea aduc in sufletul meu bucurii dar si suparari.
In cel de-al patrulea colt in care ajungem la varsta a treia ne intrebam ce s-ar fi intamplat “Iubit de mi-ai fi fost”, si ajungem sa avem in interiorul sufletului nostru un “Duel cu greiere”.
Uneori vrem sa stam mai mult in aceste colturi atunci cand suntem primiti “Cu drag”, iar alteori cand intampinam greutati strigam: “Ma doare omule, ce rau ma doare” … insa oricum ar fi in viata trecem prin toate aceste colturi.
Lunile ce stralucesc intr-o tara utopica ar trebui sa aiba,probabil,doua colturi,copaci albastri,o mare,un castel cu un numar par de vitralii,o singura printesa, cu zeci de palarii si soare in pantofi si un print cu unghii gri si calcaie maro..
Majoritatea lunilor devin,la un moment dat,triunghiulare,cu mari vandute si impersonale,rasarituri noi,castele cu porti ferecate si doua randuri de chei.
Lunile orientale sunt,prin definitie,cel putin patrate,daca nu penta sau decagonale.
…iar deasupra Occidentului,colturile se amalgameaza,se sterg si se creioneaza din nou,pana cand luna devine rotunda.
Rotunda si populata de sirene si orhidee cu pasaport,salomee in colivii deschise si copaci albastri ce rodesc zilnic,pana la epuizare.Toate,intr-o profunda si necinica armonie,inainte de ceasul 3000.