Florin Chilian lansează “Autistul”

De miragecj la data June 20, 2010   in Rubrica LANSĂRI

“Cînd am plecat de aici, v-am lăsat săraci şi proşti, iar cînd am venit v-am găsit şi mai săraci şi mai proşti !”

 – Constantin Brâncuși -

De mulți contestat, de alții apreciat, Florin Chilian este cert sigurul folkist care a reușit să pătrundă în showbizz-ul autohton, probabil şi singurul care şi-a dorit acest lucru. Şi-a creat calea spre notorietate nu doar prin talentul evident, ci şi prin crearea abilă a unui personaj destul de controversat, uneori extrem de agresiv, alteori foarte sensibil. În ultima vreme ne-am obișnuit să-l vedem mai mult în emisiuni politice, la dreapta stângii socialiste, ca să zic așa, decât făcând ceea ce în mod normal, trebuia să facă un artist.

Dar se pare că în curând vom avea parte de un nou album muzical semnat Florin Chilian, un album pe care noi, cei ce-l apreciem pe Chilian, artistic vorbind, îl așteptam de ceva ani. Albumul se va numi Autistul cu subtitlul “Nu-l mai goniți pe Brâncuși” şi va conține 11 piese. Ideea de bază a albumului este autismul social. „Pun în temă faptul că vorbim, spunem cuvinte, lătrăm unii la alții, ne batem, ne băgam în p**** mamii noastre, dar nu comunicăm deloc. ( … ) În Autistul vorbesc de comunicare în primul rând cu tine pentru că de acolo pleacă reverența faţă de ceilalți…”  declară artistul pentru BestMusic.ro .

Lansarea oficială a albumului va avea loc la București pe data de 29 iunie în Plazza Romania de la ora 19:00. Iar azi, 21 iunie, la ora 12.00, pe site-ul Jurnalului Naţional, va avea loc lansarea videoclipului piesei „Viața ca o curvă” a cărui protagonistă este actrița Maria Dinulescu.


Comentariul tau :