Festivalul de Folk “Chitara Dunării”, Călăraşi, 2011
Cea de-a patra ediţie a Festivalului de muzică folk “Chitara Dunării” din Călăraşi va avea loc anul acesta în perioada 21-23 octombrie.
Evenimentul, organizat de Centrul Cultural Judeţean Călăraşi, are un caracter competiţional. Scopul festivalului este descoperirea de tinere talente ale genului prin organizarea unui concurs de creaţie şi interpretare, precum şi promovarea muzicii folk în rândurile publicului călărăşean.
Concursul este deschis oricărui interpret sau grup folk (grupuri – până la 3 persoane), indiferent de vârstă, care poate prezenta cel puţin două compoziţii personale şi o piesă din repertoriul de gen consacrat.
Pentru înscrierea în competiţie, participanţii vor trimite la adresa: Centrul Cultural Judeţean Călăraşi, Strada Independenţei nr. 20, Judeţul Călăraşi, Cod 910021, până la data de 17 octombrie 2011, următoarele:
- CD cu două piese (compoziţii proprii) în format MP3;
- C.V. (să conţină şi un număr de telefon mobil);
- Copie după B.I./C.I
În perioada 17-19 octombrie vor fi selectate de către organizatori, persoanele care vor participa la concurs. Acestea vor fi înştiinţate telefonic, până la data de 20 octombrie dacă au fost admise/respinse la preselecţie.
Premii:
- PREMIUL I : – 1.500 lei
- PREMIUL II: – 1.000 lei
- PREMIUL III: – 700 lei
Pentru detalii complete legate de condiţille de participare puteţi descărca de aici Regulamentul festivalului.
4 comentarii
Trimite un comentariu »
[...] detalii legate de regulamentul festivalului AKPC_IDS += "36396,"; Tweet This Post Post to Facebook [...]
Ce facem cu interpretii care nu au posibilitatea de a inregistra un demo din cauza conditiilor?Ma refer la multi tineri din orasul Lupeni care nu au o sala de spectacole, canta fara sonorizare, dar au talent.Ce facem cu ei? nu-i mai incurajam, nu-i mai ajutam si le marginalizam talentul din aceasta cauza?ce facem cu talentul lor? se pierde…si asa se pierde si dorinta lor de a mai crea si de a canta muzica care i-ar salva intr-o lume unde tinerii sunt vazuti asa cum sunt.trebuie revizuit regulamentele festivalurilor si poate se gaseste cineva care se va gandi ca un tanar talent poate participa la o preselectie si fara inregistrari,tinand cont de faptul ca se canta live.Cu respect pentru toti organizatorii genului folk,PETRONELA BALDOVIN
Ce facem cu interpretii care nu au posibilitatea de a inregistra un demo din cauza conditiilor?Ma refer la multi tineri din orasul Lupeni care nu au o sala de spectacole, canta fara sonorizare, dar au talent.Ce facem cu ei? nu-i mai incurajam, nu-i mai ajutam si le marginalizam talentul din aceasta cauza?ce facem cu talentul lor? se pierde…si asa se pierde si dorinta lor de a mai crea si de a canta muzica care i-ar salva intr-o lume unde tinerii sunt vazuti asa cum sunt.trebuie revizuite regulamentele festivalurilor si poate se gaseste cineva care se va gandi ca un tanar talent poate participa la o preselectie si fara inregistrari,tinand cont de faptul ca se canta live.Cu respect pentru toti organizatorii genului folk,PETRONELA BALDOVIN
Nu a zis nimeni ca inregistrarea sa fie facuta la un studio… o inregistrare cu calitate sonora ok e de ajuns si se poate face cu un aparat video/foto si transofrmat in mp3! Eu zic ca merge! Ar fi prea greu sa fie si preselectia live gandeste-te un drum in plus + cazare a multor oameni … asta implica niste cheltuilei foarte mari iar ogranizatorii si asa nu mai au bani si au redus premiile aproape la jumatate! VLASCEANU MIHAI !