20 mai 2010 – Vali Moldovan şi Magda Puskas – Romanţa ploii

De Alina Ioana Deac la data May 20, 2010   in Rubrica PIESA ZILEI

După cum vă anunţam într-un alt articol, astăzi, 20 mai 2010, începând cu ora 18:00, la Cercul Militar din Cluj-Napoca va avea loc un spectacol caritabil care va aduce pe scenă nume importante de artişti din urbea noastră. Aşadar, clujenii vor avea astăzi ocazia de a asista la un eveniment folk în cadrul căruia îi vor putea asculta pe Emeric Imre, Răzvan Krivach, Magda Puskas, Ionuţ Mangu, Ioan Onişor (cu grupul Autograf), Mishu Călian, Liviu Bocănială, Florin Toloargă, Cătălin Pop şi Mirona Pascu.

Artiştii vor concerta pentru un scop nobil, banii care se vor aduna din biletele vândute vor fi donaţi copiilor de la secţia de Oncopediatrie a Institutului Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuţă” şi celor de la la Grădiniţa cu program săptămânal „Licurici” . Preţul unui bilet este de 20 lei şi respectiv 15 lei pentrui studenţi, elevi şi pensionari.

Ştim că e criză, că e un an greu pentru mulţi dintre noi, însă credem că pentru o astfel de cauză am putea renunţa la un pachet de ţigări şi o bere, pentru a ne aduna acolo cât mai mulţi şi a da astfel o mână de ajutor acestor copii.

Pentru a vă face poftă de cântarea aceasta, m-am gândit să-i invit astăzi în scena noastră pe doi dintre artiştii pe care-i veţi putea asculta diseară. Aşadar, astăzi vă vom da trezirea cu o piesă ce aparţine lui Valentin Moldovan interpretată de el alături de Magda Puskas. Videoclipul de faţă a fost filmat de către colegul meu cantafabule la începutul acestei luni, la festivalul de folk Zilele Tineretului Cugir.

PS: Tot astăzi şi tot la Cluj, în Irish&Music Pub, începând cu orele 21:00, va avea loc lansarea oficială a trupei Maya (ex Mishu Călian Band). Pentru mai multe detalii click aici.


Comentariul tau :