Lansare carte Laura Matache la Folk „Nights by Ovidiu Mihăilescu”

De Folkblog la data November 6, 2011   in Rubrica Concerte care au avut loc

  • Data: 8 noiembrie 2011, ora 20:00
  • Localitatea: Bucureşti
  • Locaţia: Mojo Club
  • Recitaluri folk: Ovidiu Mihăilescu, Alina Manole, Tituş Constantin şi Iulia Mitrea, Daniel Iancu, Ştefan Tivodar, Fox Studis,, Bogdan Goage şi Mihai Paveliu, Walter Ghicolescu

“Am început să scriu din liceu, dar din 2008 m-am ocupat mai serios de scris.
Am o carte publicată în 2010 – Cuvinte pictate (44 de poeme si proză scurtă)
În 8 noiembrie 2011 voi lansa cea de-a doua carte – Capcana viselor (222 de poezii, poeme si proză scurtă), în două părti alb-negru (Capcana viselor-Lumina Iubirii) – concept Yin Yang.
Capcana viselor e o carte cu care mă mândresc de acum, desi nu stiu încă reactiile cititorilor.
Cunoscuta poetă Camelia Radulian mi-a făcut bucuria de a scrie prefaţa părtii Capcana viselor, iar Alina Manole prefaţa părţii Lumina Iubirii.
Ştiu cu sigurantă că e mult mai bună, mai profundă decât prima.
Cuvinte pictate – a fost o încercare stângace a mea de a-mi demonstra că am ceva de spus, dar reactiile celor din jur au fost surprinzătoare şi mult peste aşteptările mele.
S-a scris despre ea pe bloguri, site-uri şi în presă, în Jurnalul de duminică, în Evenimentul de Călărasi, în Pentru Patrie (unde a scris chiar domnul George Sovu, pe care îl iubesc nespus şi am avut onoarea să-l cunosc anul trecut în noiembrie la Gaudeamus-Bucuresti). Totodată am avut parte de încurajări din partea mai multor prieteni, de al căror sprijin m-am bucurat în aceşti ultimi ani (Loreta Popa, Ovidiu Mihăilescu, Daniel Dumitru Darie si altii) si cărora le multumesc din tot sufletul.
Toate acestea m-au făcut să merg mai departe cu încredere.
Am multe proiecte, dar păstrez surprizele pentru mai târziu.”
Laura Matache


Un comentariu
Trimite un comentariu »

  1. Sa ai parte de tot ce e frumos in lumea asta si toate visele sa ti se implineasca,iar muza scrisului sa nu te paraseasca niciodata,te imbratisez cu drag!!!Corina din Germania !!!

Comentariul tau :