Câştigă o invitaţie la concertul cu Ducu Bertzi din Mojo Club!

De Folkblog la data November 20, 2010   in Rubrica CONCURS

Folkblog.ro, în colaborare cu E-Folk Events, vă invită la un nou concurs. De data aceasta punem la bătaie o invitaţie pentru două persoane la concertul cu Ducu Bertzi şi Mihai Neniţă care va avea loc la clubul Mojo din Capitală pe data de 23 noiembrie 2010.

Pentru a participa la acest concurs trebuie să răspundeţi corect la următoarea întrebare: Cum se numeşte primul album semnat Ducu Bertzi, lansat în anul 1997?

Răspunsurile vor fi postate sub formă de comentarii la acest articol până pe data de 23 noiembrie 2010, ora 12:00. Comentariile vor fi aprobate şi făcute vizibile pe site abia la încheierea concursului. Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi până pe data de 22 noiembrie, ora 14:00.

Vă rugăm să ne lăsaţi o adresă de e-mail validă în câmpul special dedicat acesteia (adresa nu va fi afişată pe site, dar noi avem nevoie de ea pentru a putea contacta câştigătorul). După încheierea concursului vă rugăm să vă verificaţi cât mai curând adresele de e-mail şi să intraţi pe Folkblog.ro pentru a afla dacă aţi câştigat şi cum puteţi intra în posesia premiului. Succes!

Comentariul tau :