30 octombrie 2010 – Poesis – VIP

De Alina Ioana Deac la data October 30, 2010   in Rubrica PIESA ZILEI

Astăzi este o zi mai specială pentru că avem nu unul ci chiar doi sărbătoriţi cărora e musai să le facem câteva urări. Aşa că să purcedem, cu surlele şi cu trâmbiţele de rigoare :

În primul rând, pe 30 octombrie, în urmă cu nişte anişori, s-a născut colega, sora (unora dintre noi) şi prietena noastră Simona, responsabila Folkblog cu zâmbetele, buna dispoziţie şi mai ales cu buna înţelegere şi pacea între oameni (vă zice Şefa că nicio intreprindere nu poate funcţiona aşa cum trebuie fără un astfel de post cheie big grin ) . Prin urmare, noi îi urăm să crească mare, să i se împlinească toate visele frumoase şi să fie sănătoasă (că frumoasă şi deşteaptă e din naştere) ! La mulţi ani, Simo!

Nu mai puţin important este cel de-al doilea sărbătorit de astăzi, domnul Marius Baţu. Membru al trupelor Poesis şi Pasărea Colibri (ca să nu mai punem la socoteală numeroasele colaborări cu nume sonore ale muzicii româneşti), artistul în cauză nu cred că are nevoie de prea multe introduceri. Aşa că trec direct la fapte şi îi urez lui Marius, din partea echipei Folkblog, la mulţi ani fericiţi şi frumoşi, cu sănătate, bucurii, împliniri şi multe „succesuri” pe toate planurile!

Acestea fiind spuse, v-am pregătit pentru astăzi un cântec din repertoriul celor de la Poesis (că Simona deocamdată cântă doar la tastatură laughing ) de pe cel  mai recent album al grupului, „Babilon” (2007):

3 comentarii
Trimite un comentariu »

  1. La multi ani!Simona si Marius Batuhappy

  2. Mulţumesc mult, Corina!

  3. Multi ani sanatosi pentru Simona (ca frumoasa si desteapta e din nastere n.a.) si o cariera stralucita, in continuare, lui Marius Batu!

Comentariul tau :