Concurs La Palat – Invitaţii la concert Fox Studis şi Nicu Zota

De Folkblog la data October 7, 2010   in Rubrica CONCURS

Revenim cu un nou concurs din seria La Palat pentru aceia dintre voi care vor fi prezenţi în Bucureşti pe data de 13 octombrie 2010. Următorii invitaţi de la Palatul Ghika sunt grupul Fox Studis şi Nicu Zota, iar Folkblog.ro împreună cu Ovidiu Scridon, pun la bătaie 3 premii constând în câte o invitaţie de două persoane la acest eveniment.

Pentru a participa la acest concurs trebuie să răspundeţi corect la întrebarea: Din ce oraş sunt cei din grupul Fox Studis? Dar Nicu Zota?

Răspunsurile vor fi postate sub formă de comentarii la acest articol până marţi, 12 octombrie, ora 20:00. Comentariile vor fi aprobate şi făcute vizibile pe site abia la încheierea concursului. Cei 3 câştigători vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi până pe data de 12 octombrie, ora 22:00.

Vă rugăm să ne lăsaţi o adresă de e-mail validă în câmpul special dedicat acesteia (adresa nu va fi afişată pe site, dar noi avem nevoie de ea pentru a putea contacta câştigătorii). După încheierea concursului vă rugăm să vă verificaţi cât mai curând adresele de e-mail şi să intraţi pe Folkblog.ro pentru a afla dacă aţi câştigat şi cum puteţi intra în posesia premiului. Succes!

6 comentarii
Trimite un comentariu »

  1. Calarasi, respectiv Buzau.

  2. Fox Studis – Calarasi
    Nicu Zota -Berca, judeţul Buzău

  3. Fox Studis – Calarasi; Nicu Zota – Buzau (Berca)

  4. Fox Studis-Calarasi
    Nicu Zota-Berca,Judetul Buzau

  5. Nicu Zota este din Buzau, iar Fox Studis(Marius si Tatiana) din Calarasi.

  6. Fox Studis – Calarasi
    Nicu Zota – Buzau