Festivalul de Folk “Chitara Dunării”, Călăraşi, 2010

De Alina Ioana Deac la data October 1, 2010   in Rubrica EVENIMENT

În perioada 22-24 octombrie 2010 avea loc cea de-a treia ediţie a Festivalului Naţional de Muzică Folk “Chitara Dunării” din Călăraşi.

Evenimentul este organizat de Consiliul Judeţean Călăraşi şi Centrul Cultural Judeţean şi are drept scop descoperirea de tinere talente ale genului prin organizarea unui concurs de creaţie şi interpretare, precum şi promovarea muzicii folk în rândurile publicului călărăşean.

Participanţii la concurs  vor prezenta în faţa juriului două compoziţii proprii şi o piesă din repertoriul folk consacrat Piesele prezentate în concurs trebuie să aparţină repertoriului românesc şi să fie interpretate în limba română.

Cei interesaţi de concurs trebuie să completeze fişa de înscriere (o puteţi descărcă dând un click aici ) şi să o expedieze, însoţită de un CD cu două piese (compoziţii proprii) în format MP3, un C.V. (să conţină şi un număr de telefon mobil) şi o copie după actul de identitate la adresa: Centrul Cultural Judeţean Călăraşi, Strada Independenţei nr. 20, Judeţul Călăraşi, Cod 910021, cu menţiunea: “Festivalul Naţional de Muzică Folk “Chitara Dunării” (pentruAdela Duţu), sau pe adresa de e-mail: [email protected], până la data de 6 octombrie 2010.

Pentru mai multe detalii despre condiţiile de participare şi premiile ce se vor acorda puteţi descărca de aici Regulamentul Concursului. Informaţii legate de programul festivalului vă vom transmite în curând.

Comentariul tau :