Concurs – Invitaţii La Palat

De Folkblog la data September 19, 2010   in Rubrica CONCURS

Iată că revenim cu un nou concurs dedicat cititorilor noştri din Capitală (sau celor ce vor fi prezenţi în Bucureşti pe data de 22 septembrie 2010).

După cum vă anunţam la rubrica noastră de Concerte Folk, pe data de 22 septembrie 2010 se dă startul unei noi serii de cântări folk la Palatul Ghika, un loc în care v-am mai trimis de câteva ori. Gazda serilor de miercuri de La Palat va fi Ovidiu Scridon, iar primii săi invitaţi sunt trupa Cantos şi Iulia Guşatu.

Preţul unui bilet este de 20 de lei, dar pentru cei care ne citesc punem la bătaie trei invitaţii de câte două persoane la acest eveniment. Pentru a participa la acest concurs, trebuie să numiţi câte două titluri de piese din repertoriul Iuliei Guşatu, respectiv al trupei Cantos.

Răspunsurile vor fi postate sub formă de comentarii la acest articol până miercuri, 22 septembrie, ora 12:00. Comentariile vor fi aprobate şi făcute vizibile pe site abia la încheierea concursului. Cei 3 câştigători vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi până pe data de 22 septembrie 2010, ora 14:00.

Vă rugăm să ne lăsaţi o adresă de e-mail validă, în câmpul special dedicat acesteia (adresa nu va fi afişată pe site, dar noi avem nevoie de ea pentru a putea contacta câştigătorii). După încheierea concursului vă rugăm să vă verificaţi cât mai curând adresele de e-mail şi să intraţi pe Folkblog.ro pentru a afla dacă aţi câştigat şi cum puteţi intra în posesia premiului. Succes!


3 comentarii
Trimite un comentariu »

  1. drumul spre el și vremea, ale Iuliei Gușatu
    nervi de toamnă și euridice, ae grupului Cantos

  2. Iulia Guşatu:
    Bună dimineaţa, mamă!
    Cina

    Cantos:
    Ora culorilor
    Nervi de toamnă

  3. Iulia Gusatu – Buna dimineata, mama
    – Cina
    Cantos – Of, Doamne, ceata e tarzie
    – Ora culorilor