20 august 2010 – Icarus – Tu şi toamna

De Alina Ioana Deac la data August 20, 2010   in Rubrica PIESA ZILEI

Rămânem şi astăzi în zona folkului tânăr cu o trupă din Saveni (Botoşani) pe care o invităm pentru prima oară în scena noastră. Este vorba de băieţii de la Icarus, adică Andrei Cicioc şi Bogdan Pinghireac.

Trupa Icarus a participat la mai multe festivaluri de folk şi are deja în palmares câteva premii importante. Mai multe despre ei puteţi afla de pe blogul oficial al grupului.


5 comentarii
Trimite un comentariu »

  1. Am auzit aceasta piesa prima data la Bistrita a fost super!!!Pot sa spun ca acesti tineri au avut cele mai multe aplauze…Bravo lor!!!

  2. @carla&friends: da, si eu acolo i-am auzit prima data. tin minte ca mi s-a parut nedrept ca n-au luat niciun premiu la Bistrita. cred ca meritau.

  3. bravo mei aveti grija ce faceti .happymisto melodia

  4. [...] din Andrei Cicioc şi Bogdan Pinghireac) pe care l-ați mai putut asculta aici cu piesele   “Tu şi Toamna” , “Drumul” şi  “Crăciun de criză” . Mai multe despre ei puteți afla de pe [...]

  5. [...] şi Bogdan Pinghireac. Pe cei doi tineri artişti i-aţi mai putut asculta la noi cu piesele “Tu şi Toamna” , “Drumul” ,  “Crăciun de criză” şi “Jocul de cărţi”. Mai multe despre [...]

Comentariul tau :