Padina Fest – folk, rock şi film la 1499 de m altitudine

De Alina Ioana Deac la data August 13, 2010   in Rubrica EVENIMENT

Emeric Imre, Ţapinarii, Tituş Constantin şi Eugen Avram vor cânta în cadrul Festivalului folk-rock Padina Fest care va avea loc în munţii Bucegi la începutul lunii septembrie.

Dacă în ultimul timp v-am trimis ba la mare, ba în Deltă, ba pe malul Dunării, mă gândesc că nu v-ar strica şi o porţie de munte happy. Aşa că vă fac o nouă recomandare muzicală şi, în acelaşi timp, o propunere de concediu frumos:

În perioada 1-5 septembrie 2010 puteţi participa la un festival organizat la peste 1499 de metri altitudine. Timp de 5 zile, Platoul Padina din muntii Bucegi va fi centrul muzicii folk si rock, al filmelor, al distracţiei şi aventurii.

Cei prezenţi vor putea urmări, într-un cadru natural special, filme care au participat la Festivalul Internaţional de Film Transilvania şi vor avea parte în fiecare seară de concerte de muzică folk şi rock.

Pe lista trupelor ce vor cânta la Padina Fest se numără Şuie Paparude, Les Elephants Bizzares, Omul cu Şobolani, Kumm, Toulouse Lautrec, Ţapinarii, Emeric Imre, Tituş Constantin, Eugen Avram, Monarchy, Camera 101, Pretoria şi Micul Paris.

De asemenea, în cadrul acestui eveniment iubitorii muntelui vor putea lua parte la activităţi de alpinism supravegheate de Salvamont. Pentru începători vor exista şi cursuri de alpinism, iar pentru cei care doresc o metodă mai simplă de a lua altitudine, organizatorii au mai găsit o soluţie: survoluri cu un balon cu aer cald deasupra masivului Bucegi.

Organizatorii evenimentului îşi propun ca obiective principale promovarea zonei turistice şi a ecoturismului la mare altitudine, precum şi ecologizarea zonei cu scopul de a conserva patrimoniul turistic. Astfel că în cadrul evenimentului vor avea loc şi activităţi de educaţie “verde” şi de  colectare selectivă a deşeurilor de pe traseele montane.

Accesul în cadrul festivalului este gratuit. În ceea ce priveşte cazarea, puteţi alege între a locui  la cabanele din zonă sau la cort, într-un camping dotat cu tot ce este nevoie.

Mai multe detalii despre programul festivalului, locaţie, rute turistice şi cazare găsiţi pe www.padinafest.ro .

2 comentarii
Trimite un comentariu »

  1. Sa faci festival de muzica in inima muntiilor!? Ce parere au caprele negre , ursii si celelate animale protejate din zona. Ne mai miram ca ursii intra in localitati . In curand ii vom vedea cu MP3 pe urechi mergand la Muzica pe Cale Victoriei sa ia cel mai nou album Heavy Metal. Asa s-a distrus si Vama Veche. Dupa FolK Fest faci plaja pe chistoace. Ca sa nu mai zic de vacanta distrusa a celor care erau campati pe plaja si au fost evacuati fara preavz. Si azi incepe Stufstock! Tot ce avem bun si frumos distrugem.

  2. daca te uiti pe situl celor de la Padina Fest ai sa vezi ca nu e doar muzica, ci sunt si ateliere de sport, arta, sunt parteneri cu LDIR care vor organiza oamenii sa stranga gunoaie.. deci intentia lor e buna. sa vedem ce-o iesi. oricum, tare faza cu ursul care asculta Heavy Metal la casti laughing

Comentariul tau :