“Anonimul” din Delta Dunării

De Alina Ioana Deac la data July 28, 2010   in Rubrica RECOMANDARI

În perioada 9-15 august 2010, la Sfântu Gheorghe, în Delta Dunarii se va desfăşura cea de VII-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film Independent „Anonimul”.

După bunul obicei, revin cu o nouă recomandare dintr-o altă sferă decât cea a muzicii folk şi în acelaşi timp cu o idee despre cum şi unde aţi putea să vă petreceţi concediul din această vară.

De data aceasta m-am gândit să vă trimit în Delta Dunării, la Sfântul Gheorghe. Acolo, pe lângă locuri frumoase, aer curat, soare , nisip şi … ţânţari big grin puteţi lua şi o porţie sănătoasă de filme bune în cadrul unui eveniment cu tradiţie.

Este vorba despre Festivalului Internaţional de Film Independent „Anonimul” eveniment organizat de Fundaţia Anonimul, cu sprijinul Ministerului Culturii şi Patrimoniului Naţional, Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, Consiliului Judeţean Tulcea, Institutului Cultural Român şi Televiziunii Române.

Festivalul se va desfăşura în perioada 9-15 august 2010 în două locaţii învecinate din Sfântul Gheorghe: Pe timp de zi se vor proiecta filme în sălile Complexului Cinema din Green Village (intrarea se va face pe bază de invitaţii ce se vor distribui, în limita locurilor disponibile, la Info Point-ul amplasat în Dolphin Camping) . Pe timp de noapte (de la ora 20:45) toate filmele se vor proiecta în camping pe un ecran gigant iar intrarea va fi liberă.

Anonimul este, aşa cum organizatorii săi îl denumesc, “un festival exclusivist pentru care există un singur VIP: publicul” . Toate premiile ce se vor acorda în cadrul competiţiilor de lung şi de scurt metraj vor fi acordate în baza votului exprimat de publicul prezent la Sf. Gheorghe.

Detalii despre program şi filmele ce vor rula în cadrul acestui festival găsiţi pe site-ul ofiocial al evenimentului.

Comentariul tau :