Festivalul Naţional de Muzică Folk „FOLKEVER” – Ediţia a II-a

De Folkblog la data May 18, 2010   in Rubrica EVENIMENT

După o primă ediţie promiţătoare, care a avut loc în luna mai a anului trecut, pe malul râului Siret, la pensiunea Down Town, Festivalului Naţional de Muzică Folk FolkEver revine şi anul acesta. Astfel că pe 26 şi 27 iunie 2010 va avea loc cea de-a doua ediţie a acestui eveniment.

Festivalul este organizat de Asociaţia pentru Cultură şi Solidaritate “Peter Tomaschek” Siret, cu sprijinul Primăriei Oraşului Siret şi al Consiliului Local Siret şi cuprinde două secţiuni: concurs – sâmbătă, 26 iunie 2010 începând cu ora 18.00 şi “Gala Laureaţilor” – duminică, 27 iunie 2010 începând cu ora 18.00.

Festivalul-concurs se adresează tuturor tinerilor talentaţi cu vârste cuprinse între 15 şi 35 de ani, iar înscrierile se pot face până în data de 5 iunie 2010.

Pentru înscriere, doritorii trebuie să trimită la adresa de e-mail [email protected] după cum urmează:

- Fişa de înscriere

- 2 piese propuse pentru concurs (creaţii proprii, format mp3)

- Copie după cartea de identitate

Pentru informaţii suplimentare, persoana de contact este Mateiciuc Ioan, iniţiatorul şi directorul festivalului, la numărul de telefon 0746/132218 sau e-mail.

Revenim curând cu informaţii privind numele consacrate care vor susţine recitaluri în cadrul celor două seri, până atunci puteţi descărca de aici regulamentul festivalului şi fişa de înscriere .

Comentariul tau :