Arad – Brief de festival (A doua seară)

De Folkblog la data May 8, 2010   in Rubrica CRONICUŢA CU PERIPEŢII

Revenim astăzi cu noi impresiii și fotografii de la cea de-a doua seară a festivalului din Arad. Comparativ cu seara de joi, ieri lucrurile au stat mult mai bine: public mult mai numeros, cinci recitaluri generoase și un feedback pozitiv. Artiștii prezenți aseară pe scena clubului “Space” au oferit multe elemente interesante, fiind astfel greu de ales un moment de maxim al serii. Poate cel mai deosebit moment a fost dat de recitalul grupului Poesis, care a arătat din nou același fericit amestec de feeling și profesionalism.

Alte surprize ne-au adus Mircea Bodolan, împreună cu colegii săi, Sandu Dimitrescu (bas) și Nicu Suciu (clape). Astfel, cei trei ne-au oferit două compoziții noi, prezentate în primă audiție în fața unui public. Alina Manole, alături de Adrian Cristescu (clape) și Teddy Olaru (bas) au făcut un alt moment bine gustat de public, iar Mircea Vintilă, acompaniat de Jul Baldovin, a încheiat în aplauzele tuturor o nouă seară frumoasă de festival.

Până la o nouă intervenție, îi așteptăm pe cei prezenți la Arad la cea de-a treia și ultimă seară a festivalului, care se va desfășura în centrul ștrandului Neptun, începând cu ora 19:30. Pe scenă vor urca Eugen Avram, Jul Baldovin, Raul Cârstea & Constantin Neculae, Vali Şerban & Hans Knall și Mircea Baniciu. De la ora 22:30, în clubul “Flex”, va avea loc un after party în cadrul căruia Raul Cârstea & Constantin Neculae vor lansa pentru publicul arădean albumul Delta lunară.

Comentariul tau :