8 mai 2010 – George Nicolescu – Eternitate

De Lucia Marginean la data May 8, 2010   in Rubrica PIESA ZILEI

Astăzi vă amintim de un artist deosebit, a cărui carieră muzicală ar fi fost cu siguranţă alta dacă s-ar fi născut în altă ţară. Eternitate, cea mai cunoscută piesă interpretată de George Nicolescu, a fost scrisă în 1972 special pentru el de către compozitorul George Grigoriu. Totodată, prima apariţie la televiziune a lui George Nicolescu a avut loc în 1973 odată cu filmarea la această piesă.

Cu George Nicolescu vă veţi putea întâlni mâine după-masă la ora 18:00, în cadrul emisiunii Arca lui Lae, de la Radio Metronom.

Să aveți o zi cu soare. happy

PS. În cea de-a treia seară a Festivalului de folk de la Arad, cei prezenţi aici îi vor putea vedea pe Jul Baldovin, Raul Cârstea & Constantin Neculae, Vali Şerban & Hans Knall, Eugen Avram, Mircea Baniciu împreună cu Teo Boar & Vladi Cnejevici.

2 comentarii
Trimite un comentariu »

  1. Nu vad ce legatura are asta cu muzica folk…………

  2. Nu e folk, dar imi place. La fel ca Andries, Iris, Bob Dylan, Leonard Cohen, Chris de Burgh, Jack Johnson si altii. Are legatura cu o muzica facuta calumea si extrem de aproape de mine. Iar cei care sunt atenti la ce se petrece azi in muzica sau ce s-a scris pana acum, sunt mai putin cantonati in inghesuirea pieselor in sertarele genurilor, si mai degraba atenti la tehnica, mesajul si impactul unei piese.

Comentariul tau :