19 martie 2010 – Florin Toloargă & Mishu Călian – Zoologica

De Simona Cristina Reck la data March 19, 2010   in Rubrica PIESA ZILEI

Bună dimineaţa, dragelor şi dragilor! La Cluj-Napoca, acest sfârşit de săptămână va fi unul plin de evenimente muzicale: aseară i-am avut oaspeţi, la Joia de folk din Irish & Music Pub, pe cei din trupa Odyssey , iar mâine ne întâlnim cu cei doi Ţapinari în Soul Club.

Clujenii nu se lasă mai prejos, aşa că în seara asta, Mishu Călian împreună cu Florin Toloargă ne cântă, scoşi din priză, într-un spectacol organizat în cadrul Primăvara Cafe. Concertul va avea loc la Bistro Vechio (str. Ion Raţiu nr. 2), cu începere la orele 21.00, iar intrarea este liberă.

Primăvara Cafe, eveniment organizat de Centrul Cultural Francez din Cluj, se va desfăşura anul acesta în perioada 15 martie -- 22 mai. Ideea acestui proiect este aceea de a pune în valoare bogăţia culturală pe care o transmit localurile de întâlnire, cu precădere cele din centrul Clujului. Astfel că, în toată această perioadă, clujenii vor putea participa la concerte, spectacole de teatru, expoziţii, seri de poezie şi nu numai, în cele 15 localuri partenere ale evenimentului.

Piesa pe care v-o dăm astăzi spre ascultare îi aparţine (versuri şi muzică) lui Florin Toloargă şi a mai fost prezentată, în alt rând, la aceeaşi rubrică. Astăzi v-o oferim în varianta în care o veţi putea asculta diseară. Aşadar, Florin Toloargă, acompaniat de Mishu Călian şi o înregistrare în amintirea serilor şi nopţilor petrecute pe scările din Clubul Autograf winking :


Comentariul tau :