Victor Socaciu lanseaza “Iedera”

De Alina Ioana Deac la data January 18, 2010   in Rubrica LANSĂRI

poster_socaciu_2010cPe data de 17 februarie 2010, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploieşti, va avea loc lansarea albumului “Iedera” semnat Victor Socaciu. Pe aceeaşi scenă vor mai urca folkiştii Mircea Vintilă şi George Nicolescu, iar actriţa Maria Ploae va susţine un moment poetic.

Se pare că începutul lui 2010 ne aduce fel de fel de surprize folkistice, noutăţi discografice ale unor artişti consacraţi ai genului, lucru pe care nu putem decât să îl încurajăm şi să sperăm că exemplul lor va fi luat şi de alţi distinşi colegi de breaslă. Pentru că, după cum am mai spus-o şi cu alte ocazii, pentru ca reînvierea folkului despre care se tot vorbeşte să fie adevărată şi de durată e nevoie mereu de materiale noi.

Aşadar, după lansarea din 26 ianuarie a “Cântecelor de şemineu”, album semnat Nicu Alifantis, un alt nume consacrat al folkului românesc va scoate pe piaţă un material discografic nou-nouţ.

Este vorba de Victor Socaciu, care pe data de 17 februarie 2010 va lansa albumul “Iedera”, material ce conţine 12 cântece noi. Albumul este dedicat unor oameni deosebiţi, părinţii micuţei Bogi, fetiţa de 10 ani, intrată în moarte cerebrală, ai cărei rinichi au salvat chiar viaţa cantautorului în septembrie anul trecut.

În cele ce urmează vă prezentăm comunicatul de presă primit de la organizatorii evenimentului:

“Aşa cum ne-a promis în decembrie, la “Om bun”, Victor Socaciu a terminat încă un album, care va fi lansat în luna februarie. Albumul se numeste “IEDERA” şi conţine 12 piese, el fiind dedicat părinţilor micuţei Bogi, care au găsit puterea, dincolo de durere, să dăruiască o şansă altor oameni aflaţi în suferinţă.

Spectacolul de lansare va avea loc la Ploieşti, în 17 februarie 2010, la Casa de Cultură a Sindicatelor şi, pe lângă recitalul lui Victor Socaciu, va mai oferi recitalurile a doi mari cantautori ai folk-ului românesc: Mircea Vintilă şi George Nicolescu. Spectacolul va fi întregit de prezenţa actritei Maria Ploae, care va susţine un autentic moment poetic.

Biletele se găsesc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploieşti şi la adresa: album_ [email protected]. Preţul biletelor va fi de 30 de lei în sală şi 40 de lei pe locurile amplasate pe scenă.

Vă aşteptăm cu drag la primul eveniment folk din Ploieşti pe acest an!”


Comentariul tau :