2 decembrie 2009 - Vali Sterian - Anotimpuri

De Alina Ioana Deac la data December 2, 2009   in Rubrica PIESA ZILEI

După cum vă promitea colega mea miragecj într-un articol destul de recent, vom începe şi noi să vă servim zilele acestea cu piese mai de sezon, colinde sau doar cântece de iarnă. Vom încerca însă să alegem altceva decât ceea ce răsună prin magazine în apropierea sărbătorilor de iarnă, nu de alta, dar există şi artişti mai valoroşi şi cântece pe nedrept mai puţin cunoscute decât aceleaşi şi aceleaşi refrene de care parcă nu ne mai săturăm. Aşadar, pentru zilele care urmează, v-am pregătit câteva surprize de sezon, care sperăm că vă vor fi pe plac.

Dar ca să facem o introducere la ceea ce va urma, o vom lua încet, pe cărări mai laice şi vom începe cu un cântec ce nu-i neapărat unul exclusiv de iarnă, dar care cred că se potriveşte perfect pentru început. Este vorba despre piesa Anotimpuri semnată Vali Sterian, un artist extrem de important pentru noi, un om căruia folkul românesc îi datorează mult.

Popularity: 3% [?]

3 comentarii
Trimite un comentariu »

  1. SUPERB! VALI STELIAN RAMNE “THE BEST”. AZI AM MAI ASCULTAT O PIESA TARE, PE YOUTUBE, MARCA MADALINA AMON. CRED CA ESTE CEL MAI BUN IMN ELECTORAL, CU CEL MAI REUSIT MESAJ PT POLITICA DIN ROMANIA. MARE CURAJ PE MADALINA AMON SA SCOATA ASA CEVA. http://www.youtube.com/watch?v=-K-HgxR8AP0 SAU MADALINA AMON IMN ELECTORAL.

  2. Cred ca se intoarce in mormant saracu Vali cand vede ca a urlat degeaba in 90 in Universitatii cantece! Si dupa 20 de ani aceeasi nenorociti sunt “sus”!

  3. bine zici, perfect de accord ! si ar mai fi cateva chestii de zis, dar bunul simt si nu cenzura, ma impiedica sa le zic. suntem un site de muzica si nu vreau sa ma bag in gainarii politice aici.

Comentariul tau :