9 noiembrie 2009 - Eugen Avram - Fata pe role

De miragecj la data November 9, 2009   in Rubrica PIESA ZILEI

‘Neaţa bună, dragi cititori şi bine aţi revenit în câmpul muncii! Pe clujeni îi sfătuim de pe acum să se pregătească pentru o săptămână foarte grea, căreia ar fi bine să îi facă faţă (luaţi vitamine, energizante, concedii medicale, vedeţi voi ce :) ) . Prin urmare, astăzi mai aveţi timp să vă odihniţi sau să vă faceţi targetul pe mai multe zile (în funcţie de joburi, şefi şi obiceiuri), de mâine însă începe nebunia.

Prin urmare mâine, marţi, 10 noiembrie 2009, la clubul clujean “Refresh” (gangul de la fostul “Pizza Y”), veţi avea parte de un concert cu Eugen Avram. Miercuri ne aşteaptă un eveniment rock cu trupa Iris la cinema “Republica”, iar joi, tot în “Refresh”, va avea loc un recital cu Alina Manole.

Pentru astăzi am pregătit un cântec (de dragoste, evident :) ) din repertoriul lui Eugen Avram, nu de alta, dar ne-am gândit că nu ar strica să vă facem poftă de o seară în compania lui, ca să vă începeţi săptămâna concertistică în forţă. Aşadar, pentru astăzi, Eugen Avram şi „Fata pe role” :

Popularity: 4% [?]

4 comentarii
Trimite un comentariu »

  1. Nu stim unde sa ne impartim joi! Ori la Onisoru cu Ionut ori la Alina? Pacat ca sunt in aceeasi zi si la aceeasi ora.

  2. daca toata vara ne-am plictisit din lipsa de evenimente prin cluj, acu’ n-avem decat sa alergam toata noaptea dintr-un club in altul. personal n-am auzit-o pe alina manole live, asa ca…oricum concerte sa fie ca ne descurcam noi cu ele :))

  3. alina manole e in 12 si ionut mangu in 11, ambii in refresh

  4. @ cozleanu: Echipa Folkblog va fi 100 % prezenta, cu mic cu mare, cu catel, cu purcel, la concertul Alinei Manole, ceea ce iti recomand si tie si celorlalti iubitori de folk. Un concert cu Alina Manole, o valoare confirmata, inca o data, chiar aseara la Braila, cand a primit premiul “Fundatiei Nicu Alifantis”, nu e ceva ce vezi in fiecare saptamana. Si daca oamenii astia au facut efortul sa vina din Bucuresti pana la Cluj, eu cred ca merita si noi sa facem efortul de a-i rasplati prin prezenta noastra.

Comentariul tau :