“Invitatie la Castel”, festival-concurs de muzica folk pentru tineri la Cluj

De Alina Ioana Deac la data October 28, 2009   in Rubrica EVENIMENT

afis-castel-2009-2În perioada  4-5  noiembrie  2009 la sala de spectacole a Cercului Militar din Cluj-Napoca va avea loc cea de-a IV-a ediţie  a festivalului-concurs de muzică folk pentru tineri „Invitaţie la Castel”.

Evenimentul, organizat de Asociatia de Tineret „Concilium”, Asociaţia “Modus Vivendi” , în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj si  cu sprijinul Cercului Militar Cluj-Napoca,  are drept scop promovarea muzicii folk în rândul tinerilor, descoperirea de noi talente, oferirea unei  alternative de petrecere a timpului liber şi implicarea tinerilor  în organizarea şi desfăşurarea unui eveniment cultural-artistic.

Dacă până anul trecut festivalul concurs “Invitaţie la castel” se adresa exclusiv liceenilor, începând cu acest an organizatorii au hotărât să lărgească segmental de vârstă, oferind astfel o şansă şi tinerilor talentaţi ieşiţi deja de pe băncile liceului. Prin urmare, în concurs se vor putea înscrie tineri cu vârste cuprinse între 15 şi 23 de ani

Înscrierile se fac pe baza formularului de înscriere (download aici) care se va depune, până la data de 3 noiembrie 2009, ora 12, la ofiţerul de serviciu de la Cercul Militar sau va fi trimis prin e-mail la adresa  [email protected]. Pentru mai multe detalii cei interesaţi pot descărca de la noi Regulamentul de participare .

Alături de tinerii ce vor evolua în concurs, pe scena Cercului Militar vor urca şi artiştii consacraţi pentru a susţine recitaluri. Astfel, clujenii iubitori de folk vor avea ocazia săi revadă pe Emeric Imre, Ioan Onişor, Silvan Stâncel, Ducu Hotima. Florin Toloargă, Mishu Călian, Neli Biriş şi Ionuţ Mangu. Specatolele vor începe, în fiecare dintre cele două seri, la orele 18:00, iar intrarea va fi liberă.

Popularity: 15% [?]

4 comentarii
Trimite un comentariu »

  1. [...] Sursa: folkblog.ro [...]

  2. Abia astept sa va ascult…imi umpleti si ridicati sufletul cu muzica voastra…sunt fost concurenta si fana inraita a festivalului “invitatie la catesl”…din pacate nu particip,desi mi-as fi dorit….mult succes si ne vedem joi!

  3. [...] Cu Ioan Onişor vă veţi putea întâlni în această seară, în cadrul festivalului-concurs de muzică folk pentru tineri „Invitaţie la Castel”. Mai multe detalii despre acest eveniment găsiţi aici. [...]

  4. Va propun cantecul folk CASTELUL de Alexandru Zarnescu

Comentariul tau :