21 octombrie 2009 - Dinu Olăraşu - Haideţi să credem în flori

De miragecj la data October 21, 2009   in Rubrica PIESA ZILEI

Deși n-am fost implicată direct în povestea de săptămâna trecută, mi-e foarte greu să trec peste acest lucru pentru că personal, am perceput gestul, în primul rând, ca pe un act de desconsiderare la adresa publicului în general, public din care fac şi eu parte. Nu în ultimul rând, apreciez foarte mult mișcarea FolkFrate, îi consider o gură de altfel şi altceva într-o lume a folkului care parca duce lipsa acută de așa ceva, iar ei ca oameni chiar nu meritau așa ceva.

Dar pentru că un concert cu Dinu Olărașu prezent şi în formă, valorează “spiritual” cât cinci concerte folk normale, m-am gândit că n-ar fi rău să-i fac un pic de reclamă. Știm cu toții că feedback-ul (adică publicul), e foarte important pentru reușita unui concert. Așa ca, dragi clujeni, joi 22 octombrie de pe la ora 21, în Irish & Music Pub, suntem așteptați cu toții la un spectacol de muzica şi poezie marca Dinu Olărașu.

Piesa “Haideți să credem in flori” e una din piesele mele favorite din discografia lui, deși e compusă cu ceva ani înainte să ne lovească criza financiară şi mai ales psihoza din jurul ei, parcă acum are o relevanţa mai mare ca oricând. O zi frumoasă vă doresc şi ne veddeeemm joi !


Dinu Olarasu-Haideti sa credem in flori (reupload)
Asculta mai multe audio Muzica

Popularity: 4% [?]

Comentariul tau :