Zilele municipiului Craiova - lansarea volumului de poezie şi albumului muzical “Rug în octombrie”(versuri de Camelia Radulian) - Mădălina Amon

De cantafabule la data October 11, 2009   in Rubrica Concerte

zilele-craiovei

  • Data: 25 octombrie 2009, ora 19:00
  • Localitatea: Craiova
  • Locaţia: Teatrul Liric “Elena Teodorini”
  • Invitaţi: Raul Cârstea & Constantin Neculae, Maria Gheorghiu, Cristian Buică, Magda Puskas & Vali Moldovan

Popularity: 2% [?]

2 comentarii
Trimite un comentariu »

  1. Nu stiu cine va dat informatiile dar este invitata si MAGDA PUSKAS cu Valentin Moldovan. Inclusiv de la festivalul Chitara Dunarii ati omis-o pe Magda Puskas. Este oare numai o scapare, dezimformare sau este altceva, ceva personal?

  2. @cozleanu: Suntem orice numai ipocriti nu. Prin urmare, crede-ma ca daca as avea ceva personal cu Magda, nu as sta la aceeasi masa cu ea, n-as rade cu voi si nu as pastra o relatie amicala. Pe bune ca n-am niciun fel de interes sa o fac. Imi pare rau ca te gandesti la asa ceva si sincera sa fiu m-am saturat de acuze de felul asta pana peste cap.
    De la Calarasi asteptam afisul cu modificari (am inteles ca au intervenit cateva). eu totusi cred ca mai eficient ar fi fost ca in loc sa ne acuzi de te miri ce, sa ne spui frumos (poate chiar telefonic, fata in fata sau pe mail) ziua in care va canta Magda acolo. Nu de alta, dar ne cunoastem si crede-ma ca ne bazam foarte mult pe cunostintele noastre din domeniu (artisti, prietenii sau impresarii lor) cand facem listele astea (care de multe ori vin de la organizatori incomplete, ca asa-i tara asta in care traim). Dar mie mi se pare ca tu preferi sa ne cauti nod in papura si nu sa ne ajuti cu astfel de informatii (ajutor care ar fi atat in folosul nostru cat si al Magdei). Imi pare rau ca lucrurile stau asa.
    Prin urmare, nu avem absolut nimic personal cu Magda Puskas si consider ca banuiala ta e total nelalocul ei si foarte jignitoare. Am adaugat numele Magdei si al lui Vali mai sus si astept sa ne spui ziua exacta in care vor canta si la Calarasi.

Comentariul tau :